La Liga su 29.01. klo 22:00

Real Madrid - Real Sociedad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puuskuttaako Real Madrid kotiviheriöllään? Vastassa on La Ligan positiivisin yllättäjä!

Copa del Reyn välieriin torstaina Atlético Madridin kustannuksella edennyt Real Madrid saa sunnuntaina vieraakseen La Ligassa kovaan lentoon päässeen Real Sociedadin. Myös Imanol Alguacilin luotsaama vierasjoukkue pelasi viikolla Copaa – Barcelonan vieraana tuli lähtö laulukuoroon keskiviikkona. Real Madrid pelasi torstaina jatkoajan, joten rasitusta kertyi sunnuntain vierasta enemmän.

David Alaba ja Lucas Vázquez eivät pelaa kotijoukkueelta – Alaba loukkasi itseään siis uudelleen. Dani Carvajal, Aurélien Tchouaméni ja Ferland Mendy ovat mahdollisesti myös sivussa. Real Sociedadilta puuttuu Álex Sola, Mikel Merino, Martín Merquelanz, Andoni Gorosabel, Ander Guevara, David Silva ja Umar Sadiq. Epävarmoina ovat Mohamed-Ali Cho ja Jon Pacheco.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Real Sociedad 🇺🇸 🇬🇧

@RealSociedadEN
This weekend…

👑 𝗥𝗘𝗔𝗟𝗟𝗘𝗔𝗚𝗨𝗘👑

#RealMadridRealSociedad | #AurreraReala


Carlo Ancelottin ryhmän tammikuu on sujunut varsin kaksijakoisissa merkeissä. Kovin suvereeniksi ei Los Blancosin suoritustasoa tällä hetkellä kehua, sillä omassa rysässä soi turhan paljon. Real Sociedadilla on riittävästi laatua maalintekoon Bernabéulla sunnuntaina, etenkin kun vastustajalla on hieman piimää pohkeissa.

Lapulle otetaan Real Sociedadin tuplamahdollisuutta (tasapeli tai vierasvoitto)! Atléticon +0,5 oli torstaina noin 50% luokkaa, jos päätöskertoimia on uskominen. Arvio siitä, että Atlético olisi tällä hetkellä La Realia parempi on täyttä potaskaa. Real Sociedad oli jopa miehen alivoimalla Camp Noulla välillä niskan päällä eikä sunnuntaina tule Real Madridillekaan helppoa peliä.

Näin teet tällä vedolla 55€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tuplamahdollisuus X2:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tuplamahdollisuus x2” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.