su 28.11. klo 22:00

Real Madrid - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sevillan kokoonpanossa isoa epävarmuutta – sipaistaan Realia pitkällä tikulla

La Liga-sunnuntain päättää hegemoniakamppailu Santiago Bernabéulla. Sevilla on aivan Real Madridin kannassa sarjan kärkitaistossa, joten merkittävistä pisteistä pelataan ehdottomasti. Matsin lähtökohdissa on vielä paljon muuttujia ottelun alla, mutta markkinakaan ei tietenkään tiedä Uhmapelaajia paremmin. Los Blancosille lähtee tässä vaiheessa pientä peliä.

Sevillalla on pieni lepoetu, mutta loukkaantumistilanne on kinkkinen. Varmoihin poissaolijoihin lukeutuvat Youssef En-Nesyri, Erik Lamela ja Jesús Navas. Suso on käytännössä veks ja lisäksi Lucas Ocampos, Jules Koundé ja Diego Carlos ovat epävarmoja. Oletan Ocamposin ja Koundén olevan kuitenkin reissulla mukana. Anyhow, Karim Rekik – Nemanja Gudelj toppariparina on tällä hetkellä sellainen skenaario, joka vaikuttaisi suhteellisen paljon voimasuhteisiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ


Real Madridkaan ei välttämättä pääse aivan parhaillaan sunnuntain huippumatsiin, sillä David Alaba kärsii lievästä polvivammasta ja on epävarma. Fede Valverden pitäisi olla taas kondiksessa. Gareth “Christianin veli” Bale jatkaa lasaretissa. Real on ollut viime aikoina jälleen tuloksellisesti vakuuttava, sillä nyt surffataan viiden pelin voittoputkessa. Carlo Ancelotti on saanut valkopaidat oivaan vetoon, vaikka parannettavaakin on.


Paljon on joutunut ottelun ennakkoanalyysissa pyörittelemään eri skenaarioita, mutta nykytilanteessa on edullista painaa betsiä Realin puolesta. Kertoimet ovat juuri nyt tulossa hieman alas, mutta syöksylasku voi olla vielä viikonlopun aikana kovaakin. Jos kuitenkin Ocampos-Koundé-Diego Carlos -troikka pelaa, ollaan negan puolella. Siitä syystä pidetään housut jalassa tällä kertaa.