La Liga la 08.01. klo 22:00

Real Madrid - Valencia

Valencialla on avainpoissaoloja, mutta maistuuko maalinteko silti?

Lauantai-iltaan saadaan vielä viihdepläjäys, kun Pepe Bordalásin Valencia vierailee Santiago Bernabéulla. Real Madrid menetti viime viikonloppuna kolme pistettä Getafen vieraana, mutta viikolla otettiin vahinko takaisin ja passitettiin Alcoyano Copa del Reyn puolella lauluun. Valenciakin urakoi Copassa viikolla ja hävisi viime viikonloppuna.

Realin koronaongelmat on pitkälti selvitetty. Luka Jovic, Gareth Bale, Mariano ja Dani Carvajal ovat kuitenkin edelleen sivussa. Vinícius Júniorin paluu on varmasti mieluisa asia Carlo Ancelottille – Getafe-matsissa Vinin kuljetuksia tuli valkopaidoilla kova ikävä. Vierailta Gabriel Paulista ja Carlos Soler ovat isoja poissaoloja. Hugo Duro on pelikiellossa ja Dimitri Foulquier on myös mahdollisesti veks.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Valencia on intensiivinen jengi, mutta nyt on otettava hieman malttia, sillä Real on etenkin kotonaan hieman erilainen eläin kuin muut joukkueet. Pelisapluuna on selvä – vieraat pyrkivät iskemään vastaiskuista ja erikoistilanteista, joista on isketty peräti seitsemän maalia tällä kaudella. Vaikka Éder Militão ja David Alaba ovat muodostaneet kivikovan toppariparin, sattuu kaksikolle ajoittain lapsuksia ja Valencialla on mielestäni kertoimia paremmat saumat maalintekoon.

Vedetään molempien joukkueiden maalintekoa eli BTTS:ää! Hurjaa valueta tässä ei enää saada revittyä, joten panos on sen mukainen. Viihdyttävää kamppailua on kuitenkin syytä odottaa, mikä on toki melko lailla taattua aina kun Bordalásin joukot ovat askissa.

10 euroa pelirahaa