su 02.06. klo 04:30

Real Salt Lake - Austin FC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Austin ei saa vieraissa mitään aikaiseksi – Real Salt Lake pitää paikkansa kärjessä!

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä MLS:n parissa pelataan iso kierros ja Läntisen konferenssin puolella käydään Real Salt Laken sekä Austin FC:n välinen kamppailu. Real Salt Lake kuuluu sarjan parhaimmistoon, mutta Austinin kohdalla varsin kova pistesaldo hämää – isännät on useamman askeleen edellä ja Austinille yksikin piste olisi jo kova suoritus.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Real Salt Lake löytyy konferenssin kärkipaikalta, kun 16 ottelun jälkeen saldona on komeat 30 pistettä. Taso on ollut tasaisen laadukasta ja edellistä tappiota MLS:n puolelta saa hakea 10.3. saakka. Maaliodottamien osalta taso on ollut hyvä, mutta kieltämättä myös pientä ylisuorittamista on nähty. Hyökkäyspäässä laatua on runsaasti, kun Cristian Arango löytyy sarjan maalipörssin kärjestä 13 osumalla ja lisäksi Carlos Andres Gomes on tarjonnut tulitukea kahdeksan maalin verran. Merkittävin poissaolija on keskikentältä pelikiellossa oleva Matt Crooks.

Real Salt Lake

@realsaltlake
THE UNBEATEN STREAK CONTINUES THANKS TO ANDRÉS

Austin on erittäin mielenkiintoinen joukkue seurattavaksi, sillä tulosta syntyy hyvällä tahdilla, mutta peliesitykset harvoin vakuuttaa. Maaliodottamat on pahasti pakkasen puolella, mutta varsinkin maalivahti Brad Stuvertin hyvät otteet on pelastanut useita pisteitä. Toissa kierroksella San Josea vastaan yksi piste oli esitykseen nähden liikaa, mutta vastaavasti viimeisin 0-2 tappioon päättynyt matsi Portlandia vastaan oli tulosta vahvempi. Siinä missä Stuver on isossa roolissa omassa päädyssä, on hyökkäyspäässä tehot pitkälti viisi maalia iskeneen Sebastian Driussin varassa.

Vedot lähtee Real Salt Laken suuntaan -1,5 maalin tasoituksella. Tasoero on jo valmiiksi suuri pitkälti Austinin heikkojen peliesitysten vuoksi, mutta sen lisäksi kotietu on suuressa roolissa tässä matsissa. MLS:n kotietu on keskimäärin jo erittäin suuri, mutta varsinkin Austin on saanut suurimman osan onnistumisista kotiviheriöllä – toisin sanoen vieraissa ennen kaikkea hyökkäyspelaaminen on ollut täysin olematonta ja seitsemän ottelun saldona on vain kolme tehtyä maalia.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – Real Salt Lake -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.