ke 07.04. klo 22:00

Real Sociedad - Athletic Bilbao

Pääseekö Athletic maksamaan baskiderbyssä kalavelkoja? Kotijoukkueella on avainpoissaoloja!

Athletic Bilbao ja Real Sociedad kohtasivat viikonloppuna viime kauden Copa del Reyn loppuottelussa ja ottelu kääntyi niukasti La Realille. Nyt pelataan vuorastaan tyhjällä Anoetalla ja lauantaina nähdyn perusteella kotijoukkue on selkeähkö suosikki. Kerroinasettelu nojaa kuitenkin liikaa kotijoukkueen puolelle.

Marcelino oli lauantaina taas organisoinut Athletic-alakerran erinomaisesti ja pallonhallinnasta huolimatta Real Sociedad loi hyvin vähän vaarallisia maalipaikkoja. La Realin rankkariosumaan johtanut tilanne sai alkunsa Athleticin karkeasta syöttöhassista. Samaan hengenvetoon on todettava, että Marcelinolla riittää pohdittavaa omien maalipaikkojen vähyyden takia.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Real Sociedadille Copan finaali toi jobinpostia loukkaantumisten muodossa. Joukkueen pallollista peliä pyörittävä duo David Silva & Asier Illarramendi koki kovia eikä viheriölle ole keskiviikkona asiaa. Joseba Zaldua, Jon Guridi ja Luca Sangalli ovat myös telakalla ja Mikel Merinonkin kanssa vielä hikoillaan. Nyt puhutaan jo selvästi kriittisistä poissaoloista kriittisillä pelipaikoilla.

Athletic kiinnostaa näillä kotipoissaoloilla melkoisesti, vaikka pelillisesti Real Sociedad on ollut kahdessa viimeisimmässä kohtaamisessa niskan päällä. Nyt on kuitenkin oiva mahdollisuus Marcelinon miehistöllä maksella kalavelkoja takaisin. Tasapeli ei vetoa-betsi napataan Coolbetiltä ostoskärryyn.