La Liga pe 15.04. klo 22:00

Real Sociedad - Real Betis

Viekö Betis kuninkaallisen mittelön Anoetalla?

Real Betis on jo kahteen otteeseen kaatanut kuluvalla kaudella Real Sociedadin 4-0 -lukemin ja pitkäperjantaina mennään taas Anoetalla. Piste-eroa on kaksi pongoa Betisin hyväksi, joten iso matsi on luvassa. Betis-menestys kiinnostaa kohtalaisesti vedoissa, vaikkei sinänsä syytä odottaa uutta murskavoittoa olekaan.

Kokoonpanot! Joseba Zaldua on pelikiellossa ja Carlos Fernández, Mikel Oyarzabal, Nacho Monreal, Ander Barranetxea loukkaantuneina. Diego Lainez, Martín Montoya ja Víctor Camarasa ovat veks Betisiltä, mutta ei tässä avarin pelaajia ole kuitenkaan. Oyarzabal on iso poissaolo La Realille ja voi olla, että Imanol Alguacil pelaa taas timanttimuodostelmalla keskikentällä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Manuel Pellegrinin suojatit nuhailivat hieman Euroopassa ja samalla formi heikkeni myös La Ligassa. Nyt on kuitenkin palattu taas päiväjärjestykseen ja vihreävalkoisilla on alla kaksi peräkkäistä voittoa. Betis on ihastuttanut tällä kaudella hyökkäysvoittoisella futiksellaan, mutta tokihan tässä pientä suonenvedon makua on ollut.

Otetaan näillä kertoimilla Betisiä +0,5:n tasoituksella lipukkeelle. Kauden aiemmista kohtaamisista huolimatta Real Sociedad on suosikki, mutta vieraskerroin on siinä määrin koholla, että siihen on tartuttava. Panostellaan ohkaisesti, sillä ei tässä mitään mottipäistä kerrointarjousta kuitenkaan ole.

10 euroa pelirahaa