La Liga ti 02.05. klo 23:00

Real Sociedad - Real Madrid

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Real Madridin pyyhe on kehässä La Ligassa? Tiistain vaikeasta vieraspelistä uhkaa tulla hukkareissu!

La Ligan kakkossijalle todennäköisesti jäävä Real Madrid kohtaa tiistaina Anoetalla Real Sociedadin. Carlo Ancelottin ryhmä pelaa lauantaina Copa del Reyn loppuottelussa Sevillassa ja viikon päästä odottaakin jo Mestarien liigan ensimmäinen välierä Manchester Cityä vastaan. Onko tiistai Mestarien liigaan pyrkivän Real Sociedadin näytöstä?

Real Sociedadilta on sivussa yhä Martín Merquelanz ja Umar Sadiq. Diego Rico saattaa olla penkin puolella, jos hyvin käy. Vierailta Vinícius Júnior ja Eduardo Camavinga kärsivät pelikieltoja ja David Alaba, Ferland Mendy ja Luka Modric ovat loukkaantuneina.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Sociedad 🇺🇸 🇬🇧

@RealSociedadEN
⛔ One more clean sheet👏

#AurreraReala


Imanol Alguacilin luotsaaman kotijoukkueen tilanne top neljässä on varsin mukava, mutta takaa-ajajista Villarreal vaikuttaisi löytäneen kuitenkin sen verran hyvän formin kauden loppusuoralle, että loppukirin uhkaa on ilmassa. Viiden pisteen ero ei ole vielä turvallinen, kun kuusi kierrosta on pelaamatta.

Painetaan isäntiä tasurivarmistuksella lapulle tiistaille. Realilta puuttuu merkittävää hyökkäysuhkaa Viníciuksen myötä ja Los Blancosilla on muutenkin tulossa niin tärkeitä pelejä, että tässä on nähtävissä jälleen pistemenetyksen mahdollisuus. Ancelottin suojattien puolustuspelaaminen on jättänyt paljonkin toivomisen varaa kahdessa viimeisessä liigapelissä – samaa voidaan päästä tiistainakin todistamaan.