Suomen Cup ti 03.05. klo 19:00

Reipas - FC Lahti

Lahdessa pitkästä aikaa kunnon derby!

Suomen Cup heittää myös Lahteen derbypallon, kun Reipas ja FC Lahti ottavat yhteen Kisapuistossa. Reipas on viime ajat ollut kaukana parrasvaloista, mutta joukkueella on kunniakas historia, johon kuuluu kolme Suomen mestaruutta ja seitsemän Suomen Cupin voittoa. Huomioitavaa on, että Reipas oli mukana perustamassa FC Lahtea 1990-luvulla ja joukkueilla on keskinäinen farmisopimus.

Reipas on vakiinnuttanut paikkansa Kakkosessa, jossa alkoi nyt neljäs perättäinen kausi. Tommi Kautosen valmentama joukkue on vahvistunut täksi kaudeksi, ja mukana on Kakkosen tasolle muutama laadukas pelaaja. Sarja-avaus LaPaa vastaan päättyi 7-3: Reipas teki oikeastaan mitä tahtoi, mutta puolustaminen ei välttämättä kiinnostanut niin paljoa. Cupissa Reipas eteni tähän vaiheeseen kaatamalla FC Vaajakosken 0-3.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

FC Lahti on ollut Veikkausliigassa pienissä vaikeuksissa, ja tämänhetkinen sijoitus on sarjassa kymmenes. Peli ei ole vielä valmista, vaikka esimerkiksi puolustustyöskentely on parantunut kevään aikana. Suomen Cupissa Kuhnurit etenivät tälle kierrokselle kaatamalla Kolmosessa pelaavan Kuopion Elon tennislukemin 0-6.

Tästä pelistä ei varmaankaan tule tunnetta puuttumaan. Reipas pelaa aggressiivista prässifutista, mutta on alakerrastaan hieman epävarma. FC Lahti lähtee hakemaan Veikkausliigassa ryvettyneeseen itseluottamukseen vahvistusta. Tämä on lähtökohtaisesti runsasmaalinen ottelu, johon vedetään korkeasta linjasta huolimatta overia.

10 euroa pelirahaa