Kakkonen ke 06.07. klo 18:30

Reipas - PeKa

Reipas mättää maaleja!

Kakkosen A-lohkossa keskikastissa olevalta Reippaalta odotettiin Kakkosen A-lohkossa enemmän kuin on tähän asti saatu. Tappioita on kuitenkin tullut liikaa, ja lohkon kärki on lahtelaisilta auttamatta karussa. Siksi tämänkaltaisista otteluista on otettava pakkopisteet. Peli-Karhut oli vaikeuksissa jo ennen kauden alkua pelaajien joukkopaon vuoksi, ja vaikeudet ovat myös konkretisoituneet kevätkesän aikana.

Reipas otti kaksi reilua voittoa Atlantiksesta ja Futurasta, mutta edellinen ottelu Kiffeniä vastaan olikin sitten Tommi Kautosen suojateilta todella paljon tuhnuisempi, ja tappio oli aivan ansaittu. Otteet ovat heitelleet aivan liian paljon, eikä mentaliteetti ole vedenpitävä, vaikka taitoa porukalta löytyy kyllä tälle tasolle. Kesän kuumilla keleillä myös tarvittavaa leveyttä joukkueesta löytyy, joten Kautonen pystyy tarvittaessa kierrättämään miehistöä. Viikonloppuna Lahden Reipas juhlii 60 vuotta sitten tapahtunutta nimenmuutostaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Peli-Karhut lähti kauteen siis heikentyneenä, eikä aikuisten tasolla debytoineella valmentaja Niko Ikävalkolla ole ollut helppo urakka homman paikkaamisessa. Keväällä kotkalaiset väläyttelivät aika ajoin, ja kotona esim. kaatui Reipas lukemin 1-0 – tosin pelitapahtumien vastaisesti. Sen jälkeen on tullut lunta tupaan: rumimpana tapauksena kolmen viikon takainen 8-2 rökäletappio PPJ:lle. Viimeksi Jippoa vastaan PeKa selvisi 1-0 tappiolla, vaikka joensuulaisilla oli paikkoja lisäosumiinkin.

Ottelu on runsasmaalisuuteen päin kallellaan, mutta tämä tiedetään jo vetomarkkinoillakin. Vetoihin otetaan paria luokkaa vahvemman Reippaan tasoituksellista voittoa. Kahden maalin voitolla panos palautetaan, mutta runsaammalla repeämisellä ollaan lunastuksen syrjässä kiinni. Veto BetTargetille – avaa tili linkistä ja nauti matalan kynnyksen betsaamisesta!

10 euroa pelirahaa