Washington Capitals - Los Angeles Kings

ti 12.02. Klo 02:05

Reirdenin Capitalsin parannettava otteitaan

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Maanantai yönä epätasaisesti suorittava Capitals saa vastaansa varsin hyvään vireeseen äityneen Kingsin. Onko hallitseva mestari niin suuri suosikki, kun kertoimet antavat ymmärtää?

Kings parantanut roimasti, siinä missä kotijoukkue etsii peliään

Kotijoukkue Capitals on ollut varsin yllättävissä vaikeuksissa. Otteisiin ei tahdo löytyä suoritusvarmuutta, joka eittämättä oli viime vuoden mestarijoukkueen suurimpia vahvuuksia. Onko päävalmentajan vaihtuminen tähän syynä? Todd Reirden ei syystä tai toisesta ole saanut Capitalsia suorittamaan, kuten joukkueelta odottaisi.

Caps ei ole löytänyt peliinsä samaa tasapainoa, joka sillä viimekaudella parhaimmillaan oli. Tämä on näkynyt siinä että  ehjät 60-minuuttiset loistaa poissaolollaan. Viimeisestä 12:a matsista Caps on voittanut vain kolme.

Tällä hetkellä Capitals on itäisen konferenssin sijalla kuusi. NHL on osoittautunut todella tasaiseksi tänäkin vuonna, joten Caps ei todellakaan voi rallatella runkosarjaa, vaan otteiden on parannuttava – pudotuspelitkään ei ole mikään itsestäänselvyys – viivan alle ei ole matkaa kuin 5 pistettä.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Vierasjoukkue Kings heitti jo ”hanskat tiskiin” tämän kauden osalta ja luopui Jake Muzzinista, joka on ollut vuosia yksi joukkueen tärkeimpiä palasia. Kings on kuitenkin löytänyt peliinsä ulottovuuksia, joita aiemmin kaudella ei ole ollut ja joukkue on ruvennut voittamaan.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Kings on kerännyt pisteitä peräti kahdeksasta ja voittoja näistä on kuusi. Tahti on aivan toisenlainen kun aiemmin kaudella. Läntisen konferenssin toiseksi viimeisimmältä sijalta löytyvä vierasjoukkue on kuitenkin jo ulkona pudotuspeleistä – tai ainakin sinne pääseminen vaatisi pieneen ihmeen.

Kumpikaan joukkueista ei ole missään loukkaantumis kierteessä. Capitals on tämän tiedon perusteella täysin terve – Kingsiltä uupuu hyökkääjä Jonny Brodzinski, joka terveenä ollessaankin poukkoilisi NHL ja AHL kokoonpanon väliä. Jeff Carterin, sekä Trevor Lewisin pelaaminen on vielä epävarmaa – molemmat ovat lähellä paluuta kokoonpanoon.

Pelivihjeet

Ottelu on Capitalsille viimeinen kotona vähään aikaan, sillä tämän matsin jälkeen joukkue lähtee kuuden ottelun mittaiselle vieraskiertueelle. Takana on viisi kotiottelua peräjälkeen. Kaikki matsit ovat olleet maalin pelejä ja näistä kaksi viimeisintä on venynyt jatkoille asti. Tiukka matsi on varmasti tulevanakin yönä luvassa.

Capitalsin maalissa aloittaa todennäköisesti Phoenix Copley, joka on joukkueen selvä kakkos vaihtoehto, Braden Holtbyn kantaessa päävastuun joukkueen maalinsuulla. Kingsin maalissa aloittaa todennäköisesti Jonathan Quick.

Capitals on ilmanmuuta suosikki, mutta ei niin suuri kuin kertoimet antaa ymmärtää. Tartutaan rohkeasti vieraiden menestykseen. Ensimmäinen pelivalintamme on Kingsin voitto +0.5 maalin tasoituksella, joka tarkoittaa sitä että pelaaja voittaa, vaikka peli olisi varsinaisen peliajan jälkeen tasan.

Toinen valintamme pienemmällä panostuksella ja isommalla riskillä on vieraiden varsinaisen peliajan voitto, joka maksaa rahat takaisin varsin mukavalla kertoimella.