Konferenssiliiga to 17.03. klo 19:45

Rennes - Leicester

Riittääkö Leicesterin parin maalin johto? Mikään ei ole vielä varmaa vieraiden kannalta!

Leicester selvisi kotonaan kuivin jaloin ranskalaisjoukkue Rennesiä vastaan, vaikka pahoja poissaoloja joukkueella on ollut ja on edelleen. Alakertaan saattaa kuitenkin olla Ranskan vierailulla tarjolla pientä helpotusta. Vierailla on tukeva johtoasema ja kotijoukkue on tässä pakotettu olemaan aloitteellinen, mikä tuo oman mausteensa kamppailun luonteeseen.

Wesley Fofana palannee Leicesterin alakertaan vierasreissulla Eurooppa-liigassa. Pelituntuma ei varmasti ole paras mahdollinen ja täyden ysikymppisen kunnossa mies ei luultavasti vielä ole. On kuitenkin selvää, että kaikki alakertaan saatavat vahvistukset otetaan Brendan Rodgersin suunnalta avosylin vastaan. Vierailija voitti ensimmäisen osaottelun maalein 2–0, joten sillä on suhteellisen turvallinen, mutta samalla myös vaarallisen kokoinen johto. Fofanan lisäksi myös James Justinin pitäisi nyt olla pelikunnossa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sairastuvalla englantilaisvierailla jatkavat Timothy Castagne, Jonny Evans, Jamie Vardy, Ryan Bertrand sekä maalivahti Danny Ward. Isännän kokoonpanotilanne on selvästi parempi, mutta se oli jopa yllättävän vaisu avauskohtaamisessa. Nykyesityksillä ja käytössä olevalla miehistöllä – etenkin Fofanan ollessa vielä melko vahvalla kysymysmerkillä – on todella epätodennäköistä, että Rodgersin miehistö pystyisi toistamiseen pitämään nollat.

Kahden maalin takaa-ajoasema tarkoittaa käytännössä, että Rennesin on vetäistävä heti alussa selvä ote pelistä. Kotonaan joukkue pystyy takuulla parempaan suoritukseen kuin viime viikolla, eikä Leicester ole se kaikista tasaisin ja varmin joukkue. Toki paikkoja avautuu isännän aloitteesta myös englantilaisille ja siinä on Rodgersin ja kumppanien sauma. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy vähintään kolme (ottelussa yli 2,5 maalia).

10 euroa pelirahaa