Ligue 1 la 14.05. klo 22:00

Rennes - Marseille

Jorge Sampaoli joutuu tekemään järjettömän isoja kompromisseja hyökkäyspäässä isojen panosten matsissa

Tällä parivaljakolla riittää pelattavaa! Taistelu toisesta tontista Mestarien liigaan käy kuumana ja tällä hetkellä siinä kiinni oleva Marseille on kolmella pisteellä Monacoa edellä. Toisaalta Rennes on vain kolmen pisteen päässä kolmossijasta ja pinnan päässä nelossijasta, joten kaikki on vielä auki myös isäntien leirissä. Tuloksellisesti kumpikaan joukkue ei viime aikoina ole ollut aivan parhaalla tasollaan.

Viiden ottelun kuntopuntarilla tarkasteltuna sarjakakkonen Marseille on yhdeksällä pisteellään seitsemäntenä ja isäntä kolme pistettä vähemmän keränneenä vasta sijalla 12. Loic Bade, Kamal-Deen Sulemana sekä Jeremy Gelin puuttuvat isäntien kokoonpanosta. Vieraiden merkittävin poissaolija on loppukauden puuttuva Dmitri Payet, mutta myös Konrad se la Fuente, Leonardo Balerdi sekä Arkadiusz Milik ovat varmuudella sivussa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Jorge Sampaolin miehistön kausi on ollut isossa kuvassa nousujohteinen ja tehojakin on vaikeiden aikojen jälkeen löytynyt – nyt ne tosin uhkaavat taas kadota. Payetin loppukauden loukkaantuminen on todella kriittinen takaisku. Lisää jobinpostia tuli viime viikolla, kun kärjessä avannut Cedric Bakambu loukkaantui – myös Milikin puuttuminen verottaa hyökkäyspäätä. Kaiken lisäksi Bakambun edelliskamppailussa korvannut Bamba Dieng vaihdettiin loukkaantumisen takia syrjään.

Jos Bakambu ja Dieng ovat molemmat sivussa, ei vaihtoehtoja enää ihan hirvittävästi ole. Jo valmiiksi puuttuvat Milik sekä Payet, jolloin todella vähän pelannut Luis Henrique voisi nousta jopa avaukseen. Potentiaalisimpien viimeistelijöiden puuttuessa tulos voi jäädä kehnoksi – muistetaan kuitenkin, millaisia vaikeuksia joukkueella on pahimmillaan ollut löytää osumia muutenkin. Kosolti huonoa tuuria on toki ollut mukana, mutta nyt lähtötilanne on huono.

Isäntää on pidettävä tässä hienoisena suosikkina ja Sampaolin miehistön kannalta kurja hyökkääjävaje heijastuu mojovasti myös kertoimiin. Jotenkin joukkueen pitäisi pisteitä kaivaa, mutta ei se ilman hyökkääjien panosta välttämättä onnistu. Nähtäväksi jää, millaisen koostumuksen argentiinalaisluotsi virittelee kehiin. Ilmaa löydetään isäntien nollapelistä (Marseille alle 0,5) – yksi koko sarjan parhaista kotijoukkueista on kuitenkin kyseessä, vakka tulokset ovat olleet kaksijakoisia hiljattain. Toisaalta vieraiden hyökkääjäkatoa ei voi mitenkään painaa villaisella.

10 euroa pelirahaa