UHMAPELAAJAT to 14.04. klo 03:00

River Plate - Fortaleza

River Plate on eri planeetalta!

River Plate ja Fortaleza lähtevät henkisesti täysin eri asetelmista Copa Libertadoresin lohkomatsiin torstain vastaisena yönä. River Plate voitti lohkon avauskamppailunsa vieraissa, ja otti viikonloppuna mukavan voiton kotoisessa Argentiinan liigassa. Fortaleza puolestaan hävisi ensin lohkomatsin, ja perään tuli todella suuri pettymys kotimaan sarjassa Cuiabaa vastaan.

River Platelle Copan avausmatsi toi jobinpostia, kun Robert Rojas loukkaantui ottelussa. Pari muutakin loukkaantumista joukkueen riesana on – tosin rosteri on laajahko ja laadukas. Viikonloppuna kaatui Argentinos Juniors: River Plate sai otteluun salama-alun, ja vaikka vastustaja tasoihin tulikin, saivat isännät toisen jakson maaleilla komean 4-2 voiton. Henki on siis korkealla tällä hetkellä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Samaa ei voi sanoa Fortalezasta, jonka tappio Cuiabaa vastaan tosin tuli pelitapahtumien vastaisesti. Varianssi ei ollut brassien puolella myöskään Copan avausmatsissa Colo Coloa vastaan. Joukkue on terve, mutta mentaalipuoli on varmasti ottanut viime ajan vastoinkäymisistä osumaa. Brasilian pohjoisen aluecupin, Copa do Nordesten Fortaleza voitti alkuvuodesta, mutta sillä ei ole huippujoukkuetta vastaan paljoa painoarvoa.

River Plate on laadukkaampi kokonaisuus, ja momentum on vahvasti argentiinalaisten puolella. Vetoihin otetaan uhmakkaan rohkeasti vähintään kahden maalin kotivoittoa. Fortaleza ei ole isäntien tasoinen porukka, ja tässä voi tulla brasseille lisää lunta tupaan. Mr Greenin tarjous on selkeähkö toppi, joten kerroinpudotuksen vaara on ilmeinen – ota siis nopsaan tarjous ja betsi talteen!

10 euroa pelirahaa