CS ti 04.10. klo 12:00

Road to Rio RMR A - Turnausvedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vihdoin! Road to Rion RMR A-lohkon turnausvedot tarjoilee maukasta betsattavaa!

Syksyn Major-sykli on aivan nurkan takana. Pitkään odotettu Rion Major-turnaus alkaa aivan tuota pikaa, mutta sitä ennen on tietysti pelattava kyseisen turnauksen RMR-karsinnat. Maltalla pyöritettävät Euroopan karsinnat ovat valtavan kilpailulliset. Mukana on peräti 32 joukkuetta taistelemassa kahdessa eri RMR-turnauksessa, jotka pelataan tänä vuonna samanaikaisesti. Livekynäriä pyörii siis viiden päivän ajan aivan aamusta iltamyöhään.

RMR-karsintojen A-turnauksesta otetaan tässä vihjeessä käsittelyyn muutama tärppi. Molemmista karsinnoistahan pääsee siis kahdeksan joukkuetta sisään, joka nopean pluslaskun jälkeen yhtyy yhteensä kuudeksitoista joukkueeksi. A-turnauksen osalta kilpailu on hieman kovempaa, sillä mukana turnauksessa on oikeastaan vain neljä joukkuetta, jotka “varmasti” etenevät jatkoon. Tämä avaa portteja ja mahdollisuuksia turnauksen “heikommille” joukkueille, jotka tosiassa pystyvät haastamaan selvästi paremmin rankatut joukkueet.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Esimerkiksi Astralis, fnatic sekä Sprout ovat kaikki kertoimien puolesta rankattu etenemään turnauksesta lähes varmasti jatkoon. Tämä ei kuitenkaan pidä ollenkaan paikkaansa, sillä Astralis on jo valmiiksi ollut umpisurkea. Kirsikkana kakun päälle joukkue joutuu pelaamaan turnauksessa akatemiajoukkueensa pelaajan kanssa, sillä Kristian “k0nfig” Wienecke satutti ranteensa juuri ennen turnauksen alkua.

Sprout puolestaan ei ole saanut uutta lupaavaa kokoonpanoansa ollenkaan hereille, ja tulokset ovat jopa tier-2 -tasolla umpisurkeita. fnatic on suuri kysymysmerkki, sillä ESL Pro Leaguen lohkoissa peli näytti osittain vaivalloiselta eikä pudotuspelimahdollisuudet ole kovinkaan häävit, vaikka joukkueen ensimmäinen vastus Liquid pitäisi hoidellakin.

Eternal Fire & Bad News Eagles

Lapulle napataan kaksi joukkuetta etenemään turnauksesta jatkoon. Kyseiset joukkueet itseasiassa kohtaavat heti turnauksen avausottelussa. Bad News Eagles ja Eternal Fire ovat molemmat esittäneet erittäin näyttäviä otteita viime aikoina. Kävi avausottelussa miten kävi, tulee molemmat joukkueet olemaan ennakkosuosikkeja kaikki alempia joukkueita vastaan. Joukkueiden seedi on sen verran hyvä, ettei ainakaan heti pitäisi tulla vastaan lohkon kovimpia joukkueita ellei joku joukkue munaa alkuaan täysin.

Vaikka vain toinen joukkueista etenisi, tulee näillä kertoimilla jo voittoa taskuun. Toivotaan kuitenkin molempien joukkueiden kannalta hyviä ottelupareja, sillä molemmat paikkansa ansaitsee, ja molemmat sen pystyvät todellakin ottamaan.

Intel® Extreme Masters

@IEM

Intel® Extreme Masters

@IEM
The seedings for #IEM Road to Rio are LOCKED 🔒

Check out the groups and match-ups 👇

pro.eslgaming.com/tour/2022/08/i…
Here are all the qualified teams for the #IEM Road to Rio so far!

Only two Open Qualifiers are left for the Americas 👀