UHMAPELAAJAT su 16.01. klo 15:00

Robertson - Hawkins

Snookerin Masters huipentuu!

Masters on yksi snookerin kolmesta suuresta turnauksesta. Lauantaina Mastersin välierät tarjosivat todellista herkkua: finaalipaikka oli jo tarjolla Mark Williamsille, mutta kuin ihmeen kaupalla Neil Robertson kairasi itselleen finaalipaikan. Toisessa välierässä Barry Hawkins piti hermonsa Judd Trumpia vastaan, ja vei ratkaisevan freimin nimiinsä.

Pitkän pelin taitava Robertson oli suorastaan liikuttunut dramaattisen välieränsä jälkeen. Vaatimattomista oloista Australiasta ponnistanut pitkän linjan snookertähti on voittanut yli 20 rankingturnausta ja on kaikilla mittareilla katsottuna yksi lajin legendoista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Hawkins ei ole kovinkaan räiskyvä tähti, kun turnauksen ennakkosuosikkeihin verrataan. Trumpin lisäksi tässä turneessa on kuitenkin kaatunut myös Mark Selby, joten jossain määrin miestä pitää kunnioittaa. Hawkinsin safety-peli ei ole jännittävintä, mutta tässä turnauksessa se on ollut tuloksekasta.

Hawkinsilla puuttuu tämän tason turnausvoitto, mutta nyt olisi kaikkien aikojen sauma voittaa jotain isoa. Robertson on kova vastus, muttei mitenkään voittamaton. Lähdetään snookerfinaaliin siis altavastaajavedolla.

10 euroa pelirahaa