UHMAPELAAJAT su 20.03. klo 19:00

Rögle - Frölunda

Rögle korkkaa runkosarjan!

Ruotsin SHL:ssä pelataan viimeisiä runkosarjapelejä, ja sunnuntaina on vuorossa huippuottelu Röglen ja Frölundan välillä. Röglen muistavat suomalaisetkin kiekkoniilot hyvin, sillä joukkue vei kuun alussa CHL:n mestaruuden niukasti Tapparan nenän edestä. Tällä hetkellä laatujoukkue taistelee runkosarjan voitosta.

Tästä ottelusta voisi pisteitä ottaa, sillä joukkue hävisi yllättäen Malmölle viime kierroksella. Tasainen ottelu olisi voinut kääntyä kyllä kummin päin tahansa. Isossa kuvassa Rögle on ollut oikein hyvä, eikä yksittäisiin otteluihin kannata ylireagoida. Rögle on pelannut varsinkin kotona hyvin, ja sillä on laaja ja laadukas rosteri.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Frölundan kaikki kaikessa on tietenkin kotoisilta liigajäiltäkin tuttu taitoniekka Ryan Lasch. SHL:n pörssikärki rikkoi juuri 50 syöttöpisteen maagisen rajan. Kokonaisuudessaan Frölunda ei ole ollut viime aikoina kovinkaan hyvässä iskussa. Viime kierroksella tuli vaivalloinen jatkoaikavoitto heikosta Djurgårdenista kolmen suoran tappion jälkeen. Viimeisestä kymmenestä ottelusta illan vieraat ovat voittaneet vain kolme.

Rögleä voi pitää sarjan parhaana joukkueena, ja se on lisäksi joukkueista paremmassa formissa. Kun motivaatiotakin riittää runkosarjan voiton varmistamiseksi, kelpaa kotijoukkue lapulle ilman mutinoita. Perusmaistuvalla kohteella panos on perusluokkaa.

10 euroa pelirahaa