Mestis to 27.01. klo 18:30

RoKi - IPK

Joko RoKi notkistuu?

Mestiksessä – kuten monessa muussakin sarjassa – otteluita on päästy pelaamaan sangen harvakseltaan. Tästä on seurannut joukkueille pelituntuman katoamisia. Viimeksi tämän sai tuntea nahoissaan RoKi, joka palasi askiin kahden viikon tauon jälkeen TuToa vastaan, eikä voinut sarjajumbolle yhtään mitään.

Rollolaiset lienevät päässeet jo pelatun ottelun ja useampien treenien jälkeen takaisin ruotuun, eikä Maso Lehtosella ole hoveineen sen suurempaa aihetta paniikkinappulan painamiseen. RoKin sydäntalvi on muuten ollut nimittäin oikein mallikas, ja joukkue taistelee suorasta play-offpaikasta kynsin ja hampain.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

IPK on ollut yksi kuluneen kauden suurimmista pettymyksistä. Peliesitykset heittelevät, ja kokoonpanon kanssa on vaikeuksia. Alkuviikosta hyökkääjä Aku Kinnari päästettiin KooVeen riveihin, ja kärsinyttä kokoonpanoa täydennettiin muutamalla Suomi-Sarjan pelaajalla JHT:stä viikon lainalla.

Tässä ottelussa on paljon kiinni juuri RoKin palaamisesta tasolleen. IPK:n pitää myös parantaa – viime aikojen epätasainen ja paikoin kuriton peli ei tule riittämään Rovaniemellä. Otetaan ohuesti kotijoukkuetta kuitille – Casumo pistää nätin kertoimen kotivoitolle.

10 euroa pelirahaa