Mestis pe 20.10. klo 18:30

RoKi - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Edellinen maakuntamatka oli katastrofi – onko tälläkään kertaa odotettavissa parempaa?

RoKi ja Jokerit kohtaavat tuplaotteluissa tilanteessa, jossa molemmilla on kannattajilleen todistettavaa: RoKin kausi ei ole sujunut tähän asti odotusten mukaisesti, ja Jokereilla on alla kaksi tappiota viime viikonlopun maakuntamatkasta. Perjantain ja lauantain ottelut antavat suuntaa joukkueille – lisäksi RoKille viikonloppu on varmasti taloudellisesti todella tärkeä.

Tsekkaa tästä lokakuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Viime viikolla Dias Guseinovin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, ja Jesper-Juhani Ilvessuo siirtyi pätkäsopimuksen mahdollistamalle ulkomaan komennukselle. Pelillisesti kahdessa edellisottelussa mentiin päästä päähän: kammottavaa Hermes-konttausta seurasi hieno vierasvoitto Kooveestä. RoKin pelisysteemi ei edelleenkään näytä valmiilta, sillä vastustaja saa välillä luvattoman helposti ylivoimahyökkäyksiä.

RoKi Hockey

@rokihockey
‼️PERJANTAI ON LOPPUUNMYYTY‼️

Lauantaille vielä lippuja nopeimmille! 💙

🎟: lippu.fi

#RoKi #Mestis #LätkässäLappiin

Jokereihin liittyvä huuma on ylittänyt kaikki odotukset, mutta samalla on käynyt selväksi, ettei joukkue oli Mestikseen tällä kaudella mitenkään ylikylä. IPK johtaa sarjaa selvästi, ja sarjakärjen lisäksi myös häntäpäässä oleva Hokki pisti narrit pinoon viime viikolla. Kaikki satsaavat jokeripeleihin sekä kentällä että ottelutapahtumien suhteen – ja kaikki haluavat voittaa Jokerit. Jokereissa on positiivista pöhinää, mutta mitä nykyiset jokeripelaajat tekevät Mestis-vaiheen jälkeen? Kovin monelle ei ole liigapaikkaa jaossa, joten joukkue tulee tästä leviämään ehkä jo tämän kauden jälkeen.

Jokerit on osoittautunut ihan tavalliseksi kuolevaiseksi Mestiksessä, ja RoKin viime ottelu lupaa paljon nähtyä parempaa. Altavastaajana saadaan Rollon pojille pikkupeli perjantain otteluun. Jokerit tulee varmasti kiukulla, mutta parannettavaa jää viime kiertueesta kovin paljon.