Mestis pe 08.04. klo 18:30

RoKi - Kiekko-Pojat

Sitkeä RoKi välieräpaikan perässä!

RoKi ja Kiekko-Pojat ovat tähän asti tarjonneet hyvin yllättävän puolivälieräsarjan: altavastaajana taistoon lähtenyt RoKi on voittanut kaikki kolme tähänastista ottelua ja perjantaina Rollossa KiePo on selkä seinää vasten: tappiolla napapiiriltä lähdetään suoraan kesälomalle, ja se olisi vahvaa kautta pelanneelle Pohjois-Karjalan ylpeydelle käsittämätön takaisku.

Kolmas ottelu Joensuussa päättyi vierasvoittoon 2-5, mutta lukemat kyllä mairittelevat RoKia suuresti: Kiekko-Poikien olisi pitänyt hoitaa tämä matsi jo ajoissa kotiin. Tosin kyllähän isännät ottelua toisessa erässä 2-0 jo johtivatkin, kun rollolaiset olivat tulleet matsiin housut nilkoissa – mistä Maso Lehtonen otti syyt niskoilleen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

RoKi leipoi kolmannessa erässä neljä maalia, ja jätti joensuulaisyleisön hölmistyneenä katsomoon. Kuitenkin joukkueen suurin sankari oli peräti 47 laukausta torjunut Vilho Heikkinen, joka pöljällä päivällään antoi joukkueelle saumat tulla peliin mukaan. Voisi kuvitella, että henkisesti tämä tappio söi Kiekko-Poikia todella raskaasti. Ehkä hengennostatukseksi vaaditaan legendaarinen Jokipo maaleja -kannatuslaulu.

 

Kolmannen ottelun pelitapahtumat vaikuttavat kertoimiin, ja RoKi on asetettu kertoimissa vain niukaksi suosikiksi. Vaikka ottelusarjoja ei ole ikinä helppo katkaista, tässä tilanteessa voisi RoKilla kuvitella olevan spiritti todella korkealla, ja pienellä panoksella RoKin selkään lähdetäänkin. TurboVegasin hyvässä tarjouksessa mennään siis lopulliseen voittajaan asti.

10 euroa pelirahaa