Mestis pe 21.01. klo 18:30

RoKi - TuTo

Millä jalalla RoKi palaa koronatauolta?

Korona on ikävä kaveri – se kurittaa kaiken muiden lisäksi myös urheiluseuroja. Ilman katsojia pelatut ottelut käyvät raskaaksi taloudellisesti, ja koronatartunta saattaa lehahtaa juuri kun joukkue on kovassa flyytissä. Näin kävi juuri RoKille taannoisen Itä-Suomen kiertueen jälkeen.

Peräti kuuden voiton putkessa ollut RoKi on viime viikkoina kaatanut kovia joukkueita, ja Maso Lehtonen on todella saanut uuden sulan hattuunsa. Joukkueeseen tullut tartunta ja useamman pelaajan laittaminen karanteeniin tulikin ikävään saumaan, ja nyt joukkueen iskukyky on hieman arvoitus askiin palatessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

TuTolle sen sijaan on arvoitus, miten Mestiksessä tällä kaudella saataisiin menestystä. Yllättävä sarjajumbo on ollut edelleen vaikeuksissa, ja plakkarissa on alle piste per pelattu ottelu. Etenkin turkulaisten hyökkäyspeli on kangerrellut pahemman kerran. Eilen väännettiin Hermestä vastaan fyysinen ja tasainenkin kamppailu, mutta maalinteko tuntuu tuottavan aivan ylimaallista tuskaa.

 

Jos RoKi on normaalilla jalalla liikenteessä, bussissa istunut TuTo on vaikeuksissa. Liigaseuroissakin kiinnostusta herättänyt Batyrlan Muratov muiden tehomiesten ohella on todella kova haaste, ja saatavilla oleviin kotikertoimiin on tartuttava – ja sen voi tehdä 22betillä, jonka kertoimet kestävät vertailun.

10 euroa pelirahaa