Konferenssiliiga ke 25.05. klo 22:00

AS Roma - Feyenoord

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AS Romalla ei ole varaa jäädä telineisiin! Vastustajalla on Tammy Abrahamiakin kovempi maaliruisku

Albanian pääkaupungissa Tiranassa pelataan keskiviikkona historian ensimmäinen Konferenssiliigan finaali. AS Roma voitti kauden viimeisessä Serie A -ottelussaan Torinon, mikä varmisti sille paikan Eurooppa-liigassa eli sen osalta paineita ei enää tässä loppuottelussa ole. Feyenoord on pelannut miehekkään eurokauden ja välierissä se laittoi Marseillen laulukuoroon. Itse asiassa hollantilaisjoukkue ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua Konferenssiliigassa – siis koko kaudella.

Arne Slotin luotsaama Feyenoord on pelannut todella vahvan kauden eurokentillä, eikä se edelleenkään ole hävinnyt Konferenssiliigassa kertaakaan. Joukkue pelasi suvereenit pudotuspelit ja eteni Tiranan finaaliin rohkean ja hyökkäyspeliorientoituneen tyylinsä kera. On kiinnostavaa nähdä, millainen vääntö tulee, kun José Mourinho yrittää joukkueineen pysäyttää hollantilaisten liitoa. Eredivisiessä eli kansallisela tasolla finalisti pelasi itsensä kolmanneksi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

AS Roma voitti viimeisellä kierroksella Serie A:ssa vakuuttavalla esityksellä Torinon vieraissa maalein 0–3 ja sinetöi kyseisellä suorituksella Eurooppa liiga -paikan ensi kaudelle jo ennen tulevaa kamppailua. Mourinhon miehistön kausi ei ollut kansallisella tasolla täysi floppi, mutta ryhmä ailahteli liikaa. Konferenssiliigan välierässä joukkue laittoi Leicesterin pellolle vähämaalisessa otteluparissa yhteismaalein 2–1.

Feyenoord Rotterdam

@Feyenoord
Goal delivery. 📦

#UECLfinal

Tammy Abraham on Mourinhon kultapoika ja salainen ase, jonka kanssa Slotin joukkojen on ehdottomasti oltava tarkkana. Leonardo Spinazzola on niin ikään palannut viime kesän Euroopan mestaruuskisoissa tulleen pitkäaikaisen loukkaantumisensa jälkeen takaisin kehiin. Roomalaismiehistö on melko vahvoissa voimissaan, kun myös Henrikh Mkhitaryan on loukkaantumisestaan toipunut. Feyenoordin osalta kokoonpanotilanne on niin ikään vahva.

Kamppailu tuoksuu ennakkoon tasaiselta väännöltä, mutta altavastaajaksi arvioitu hollantilaisryhmä on tällä kaudella osoittanut, ettei se kovia paikkoja pelkää. Roma puolustaa tiiviisti, mutta myös hollantilaisilla tulivoimaa riittää koneistossa. Tähän saakka kilpailussa eniten maaleja ennen Abrahamia on itseasiassa viimeistellyt Cyriel Dessers – Roma-tykillä on kasassa yhdeksän osumaa ja nigerialaishyökkääjällä puolestaan kymmenen kaappia.

Roma ei tässä kamppailussa helpolla pääse ja tämä on sille myös taktillisesti haastava paikka. Feyenoord ei tunnetusti peruuttele ja pelkällä seisoskelulla sekä Abrahamilla ei Mourinhon miehistö pitkälle pötki. Ei ole vaikeaa arvata, kumpi joukkueista on pelillisesti aloitteellisempi osapuoli. Italialaisille olisi todella vaarallista jäädä telineisiin – ei ole sattumaa, että vastustaja on viimeistellyt kilpailussa peräti 28 maalia tällä kaudella. Pelivalinnaksi otetaan Feyenoord tasoituksella (+0,5). Betsi osuu tasurilla sekä hollantilaisten voitolla.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Tasoitus – Feyenoord (+0,5).

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus