Nations League ma 26.09. klo 21:45

Romania - Bosnia-Hertsegovina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Inter-tähti saattaa jäädä penkille! Tarjoileeko Huuhkajat vielä mahdollisuuden isännälle?

Suomen lohkossa voiton varmistanut Bosnia-Hertsegovina vierailee lohkovaiheen viimeisellä kierroksella Romanian kotinurmella. Romanialla panosta riittää edelleen, sillä se yrittää kammeta Huuhkajien ohitse jumbosijalta. Ennen viimeistä kierrosta ryhmillä on vain piste eroa ja Suomi kohtaa omassa ottelussaan samaan aikaan maanantaina Montenegron vieraissa. Huuhkajilla on kaikki omissa käsissään, joten Romania tarvitsisi toiseksi korkeimmassa sarjassa säilyäkseen voiton lisäksi mojovaa tuuria rinnakkaisottelun suhteen.

Bosnia-Hertsegovinalla ei varsinaisesti panoksia enää ole ja joukkue on nousemassa A-sarjaan seuraavassa Kansojen liigassa. Romania on eittämättä flopannut, sillä Edouard Iordanescun luotsaamaa ryhmää pidettiin yhtenä tämän lohkon vahvimmista ryhmistä. Keväällä ja kesällä ottelut menivät kuitenkin todella heikosti, eikä joukkue tuntunut millään saavan tulosta aikaiseksi.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Bosnia-Hertsegovina niisti niukasti 1–0-voiton kotikentällään, mutta pelillisesti ottelu oli äärimmäisen tasainen. Romania on ollut suurissa vaikeuksissa myös kotikentällään, mutta viime perjantaina Suomea vastaan nähty peli-ilme ja -esitys olivat melko lupaavia. Lisäksi on huomioitava, että vierailija pelaa tulevassa matsissa ilman mitään panosta, joten Ivaylo Petev saattaa olla astetta kokeilevammalla tuulella.

Miralem Pjanic vierailta sekä Marius Marin isänniltä ovat pelikiellossa, mikä tarkoittanee isäntien Tudor Balutan sekä vieraiden Amer Gojakin nousua avaukseen. Poissaolot menevät melkolailla yksi yhteen – profiilipelaajat romanialaisilla puolustavasta sekä bosnia-hertsegovinalaisten ryhmässä hyökkäävämmästä keskisektorin roolista ovat sivussa. Vierailla saattaa toki olla jokunen muukin muutos – esimerkiksi hyökkäyspäässä Edin Džeko saattaa vuorostaan jäädä vaihtopenkille.

Smail Prevljak on toki väläytellyt päästyään kehiin, mutta Inter-tykin Džekon panos lohkovoitossa on ollut mittaamattoman arvokas. Hyökkääjä on viimeistellyt kaksi joukkueensa seitsemästä maalista, luonut eniten paikkoja joukkueesta sekä pohjustanut kaksi täysosumaa. Jos Džeko jää vaihtoon, ei vieraiden jääminen nollille todellakaan yllättäisi.

Toki Romania on ollut tehoton, mutta Suomea vastaan joukkueen vieraspelaaminen vaikutti hyvältä. Bosnia-Hertsegovina ei loppupeleissä kuitenkaan Huuhkajia kummoisempi vastustaja tässä vaiheessa romanialaisittain ole. Isännillä on pakkovoitto, joten se laittaa kaiken pöytään – pelivalinnaksi napsitaan kotivoittoa sopivalla panostuksella.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Puola” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,00 (2 x 2,00).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 400€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 200€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!