Nations League ti 14.06. klo 21:45

Romania - Montenegro

Romanialla on ollut tukkoista, mutta sama pätee Montenegroon

Romania hävisi ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussa Montenegrolle maalein 2–0, mutta sai edellisessä ottelussaan vihdoin maalihanansa auki. Tukkoista saattaa kuitenkin jälleen kerran olla. Montenegrokaan ei varsinaisesti ole hyökkäyskolmanneksella mässäilemään päässyt. Edellisessä ottelussaan vierailija tahkosi 1–1-tasatuloksen Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Huuhkajien ja Bosnia-Hertsegovinan kanssa samassa lohkossa pelaavat Romania ja Montenegro kohtaavat jo toistamiseen Kansojen liigassa. Tilanne on todella tiukka sillä lohkokärjen ja -jumbon välinen ero on vain kaksi pistettä. Maaleilla ei ole tämän nelikon toimesta mässäilty tähänkään saakka, eikä vähämaalinen vääntö olisi lainkaan yllättävä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Octavian Popescu loukkaantui Romanian edellisessä kamppailussa, jossa se voitti Suomen 1–0. Joitakin muutoksia saatetaan nähdä myös Montenegron leirissä, mutta pääasiassa miehistö lienee sama kuin edellisessä Bosnia-Hertsegovina väännössä. Uusia loukkaantumisia vierailla ei pitäisi kuitenkaan olla, mutta Stevan Jovic puuttuu edelleen vahvuudesta puolustaja Stefan Savicin tavoin.

Romanialle koko lohkovaiheen ensimmäinen maali tuli vasta kolmannessa ottelussa Suomea vastaan, eikä joukkue ole saanut hirvittävän monipuolisesti tilanteita luotua. Toisaalta Montenegrollakin on ollut parissa edellisessä matsissa melkoisen tukkoista ja myös sen viimeiset ratkaisut ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. Pelivalinnaksi tässä kamppailussa haistellaan alle 2 maalia -kohde.

10 euroa pelirahaa