Jääkiekon MM ke 04.05. klo 20:00

Romania - Slovenia

Alemman tason MM-lätkässä vetoidea!

Suomessa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin on vielä toista viikkoa aikaa, mutta alemmilla tasoilla MM-lätkää on tahkottu pitkin kevättä. Tällä hetkellä on 1A-divisioonatason kahinat menossa Sloveniassa. Slovenian muistavat monet suomalaisetkin lätkäfanit korkeimman tason MM-kisoista, mutta vimeaikainen taso ei valitettavasti ole riittänyt sinne.

Slovenia aloitti kisat jo eilen, ja kaatoi avausottelussa ennakkoon rutkasti heikomman Liettuan lukemin 4-2. Näennäisen tiukat lukemat eivät tee oikeutta Slovenialle, joka pakotti Liettuan maalivahdin peräti 44 torjuntaan. Liettua teki maalinsa viimeisten minuuttien aikana ottelun jo ratkettua. Slovenian joukkue on sangen vanha, ja uuden sukupolven esiinmarssia tarvittaisiin, jotta joukkueesta olisi palaamaan korkeimmalle tasolle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Romania nousi tälle tasolle voitettuaan viimeksi 1B-tason kisat. Kyseessä on Sloveniaa luokkaa kevyempi nippu – romanialaiset kohtasivat ennen kisoja Slovenian harjoitusottelussa, jolloin käkeen tuli 0-3. Romanialla yleensäkin on vaikeuksia maalinteossa kovempia maita vastaan ja joukkue lienee tyytyväinen, jos pysyy tällä tasolla seuraavissakin kisoissa.

Slovenia on tähän otteluun jättisuosikki, ja Romanian maaliodottama on äärimmäisen alhaalla. Tasoeroa on paljon, mutta avauspelissä nähtiin, ettei Slovenialla välttämättä ole eväitä suuriin murskajaisiin. Näiden spekulaatioiden valossa underissa on ideaa, ja under 6 on vetosuositus. Tasan kuudella maalilla panos siis palautuu.

10 euroa pelirahaa