EM-karsinnat ti 21.11. klo 21:45

Romania - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Romanian puolustus on rautaa! Jääkö Sveitsin kohtaloksi EM-kisojen lohkoarvontojen neloskori?

Jo EM-lopputurnauksessa paikkansa varmistaneet Romania ja Sveitsi kohtaavat tiistaina Bukarestissa. Romania johtaa lohkoa kahdella pisteellä, joten Sveitsillä on vielä voitolla saumat lohkovoittoon. Periaatteessa panoksia siis vielä piisaa, kun lohkovoittaja on EM-lohkoarvonnoissa kakkoskorissa ja toiseksi jäänyt joutuu neloskoriin.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada 25 euron ilmaisvedon!

Romania ja Sveitsi ovat näissä karsinnoissa kunnostautuneet eri päissä kenttää. Romania on päästänyt vasta viisi osumaa ja Sveitsi on puolestaan latonut kunnioitettavat 22 osumaa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Sveitsi loi paremmat tontit, mutta Romania onnistui kuitenkin raapimaan tasapelin. Murat Yakinin luotsaama Sveitsi on jäänyt nyt ilman voittoa kolmessa viime pelissään, mikä johti viimeiselle kierrokselle pakkovoitto-asetelmaan. Neloskorista on EM-kisoissa vaikeaa luovia jatkoon.

Foot Roumain 🇷🇴

@FootRoumain
Et soudain... l'explosion 💥🇷🇴

On en avait tellement besoin.

MULȚUMIM ROMÂNIA 🫶


Kotijoukkueelta on pelikiellossa Valentin Mihaila, mutta lasaretissa ei rotaatio-osaston Daniel Birligeaa lukuun ottamatta ole uusia pelimiehiä. Sveitsiltä kärsii pelikieltoa sen sijaan Edimilson Fernandes.

Sveitsin on siis ilman muuta voitettava tämä matsi, joten ottelun lähtökohtana on ikään kuin se, että Romania seisoo kukkulan päällä ja Yakinin poppoo lähtee taistelemaan ylämäkeen. Romanian puolustuspelaaminen on ollut näissä karsinnoissa mainiota ja nyt on kotiyleisön tuki joukkueen takana. Näillä kertoimilla napataan kernaasti lapulle Romanian yltämistä vähintään tasatulokseen.

Näin teet tällä vedolla 45,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tuplamahdollisuus 1X:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tuplamahdollisuus 1X” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.