NHL to 26.01. klo 03:30

Dallas Stars - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Roope Hintz on palannut! Jatkuuko hattutempun mässäilleen Ahon tehoilu myös Dallasia vastaan?

Dallas Stars on pitkästä aikaa täysin terveenä ja äärimmäisen kutkuttava taistelu on tiedossa. Carolina Hurricanesin pelillinen taso ja vauhti on tiedossa ja parissa edellisessä ottelussa on tullut mainioita tuloksia, mutta pystyykö tähtipaitainen isäntä vastaamaan vieraiden huutoon? Ainakin maalivahti on kivikovassa iskussa!

Kumpikaan joukkueista edellisenä päivänä pelannut ja molemmilla tuloskunto on vahva. Jake Oettinger on ollut huippuvedossa isäntien maalilla, mutta toisaalta Hurricanesilla on tätä nykyä kolme mitat täyttävää NHL-maalivahtia ja Frederik Andersen on ollut niin ikään mies paikallaan loukkaantumisesta toivuttuaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Carolinan ykkösnyrkki oli huimassa iskussa, kun joukkue haki edellisessä ottelussaan sunnuntain vastaisena yönä suvereenin 2–5-vierasvoiton umpisurkeaa New York Islandersia vastaan. Tällä hetkellä newyorkilaisjoukkue ei toki ole mittari eikä mikään, mutta esimerkiksi Sebastian Ahon hattutemppu varmasti lämmitti Hurricanesin leirissä.

y - Dallas Stars

@DallasStars
Hip, Hip! 🥳🥤

Check out what Roope had to say for Answers Stars Fans Deserve!

@drpepper | #TexasHockey

Mitä tulee lepoetuun, on vierailija saanut harjoitella alkuviikon rauhakseen, kun Dallas puolestaan kävi jo tiistain vastaisena yönä hakkaamassa päätään Buffalo Sabresin konkarimaalivahtiin Craig Andersoniin. Lopulta Uhmapelaajat haistoi edellisessä matsissa oikein ja nettosi mukavan palautuksen Buffalon 2–3-jatkoaikavoitolla. Vastoin odotuksia Roope Hintz palasi kuitenkin jo kokoonpanoon, joten tärkeän suomalaissentterin sopii odottaa olevan täydessä pelikunnossa hurrikaanimiehistöä vastaan.

Kuten sanottu, Starsin sairastupa on nyt täysin tyhjä. Vierailla pitkään sivussa ollut Ondrej Kase, uudelleen loukkaantunut Max Pacioretty sekä puolustaja Jakob Slavin ovat tämän hetken tiedon mukaan sivussa. Rehellisesti sanottuna tässä matsissa suorastaan haisee tasuri ja todella korkean profiilin kamppailu on kyseessä. Vedetään tähän kamppailuun ristin kautta lappu sisään (1X2 – tasapeli).

Betsaa tasuria, voita 106€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – tasapeli), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – tasapeli” 25€ panoksella ja voit voittaa 106€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.