Ykkönen la 23.10. klo 15:00

RoPS - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigakarsintapaikka panoksena pakkaspelissä!

RoPS ja TPS pelaavat yhden lauantain mielenkiintoisimmista jalkapallotaistoista, sillä toinen joukkueista etenee Veikkausliigakarsintaan, jossa vastaan mönkii kaikella todennäköisyydellä AC Oulu. RoPS tarvitsee ottelusta voiton, mutta TPS menee jo tasapelillä karsintaan. Sääennuste lupaa Rolloon useampaa pakkasastetta, joten olosuhteet ovat vähintäänkin mielenkiintoiset.

Molemmat joukkueet ovat olleet pettymyksi√§ ylemm√§ss√§ loppusarjassa, ja niinp√§ VPS varmisti suoran liiganousun jo viime viikolla. Tepsi ei onnistunut voittamaan EIF:i√§ kotonaan, ja kun RoPS katkaisi tappioputkensa Jaron kustannuksella, j√§i joukkueille piste-eroa vain kaksi turkulaisten eduksi. Is√§nnilt√§ puuttuu pelikieltoinen Nino Roffelsen ‚Äď vieraat saavat kent√§lle n√§ill√§ n√§kymin parhaat voimat.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

TPS on Ykkösen joukkueista nimekkäin, mutta suoraviivaisella taktiikalla etenevät rollolaiset ovat pahimmillaan ikävä vastus. Hieman yllättäen RoPS on kerännyt vieraista enemmän pisteitä kuin kotonaan. Joukkueiden tehomiehet ovat ylittäneet jo kymmenen maalia: isäntien Simo Roihalla on tusina täynnä, ja vieraisden Joakim Latosella yksi osuma vähemmän.

TPS on joukkueista ehk√§ laadukkaampi, mutta voisi olettaa sill√§ olevan t√§h√§n matsiin suuremmat paineet. Joka tapauksessa ottelua voi pit√§√§ kerroinasettelua tasaisempana. Niinp√§ l√§hdet√§√§n vedoissa RoPSin matkaan ‚Äď tasapelill√§ ei joukkue tee mit√§√§n, joten laitetaan panokset suoralle voitolle.