UHMAPELAAJAT ke 21.09. klo 19:00

Rosenborg - Real Madrid

Real Madridille kovia haasteita! Selviääkö ryhmä Norjan hyytävissä olosuhteissa?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat voittosi kaksinkertaisena. Esimerkiksi satasen talletuksella voi voittaa vihjeen kohteella peräti 490€ tuplakertoimen avulla.

Kuumat karsintafinaalikamppailut naisten Mestarien liigassa jatkuvat keskiviikkona. Suomalaisittain kohokohtana on tietysti Kuopiossa KuPSin ja itävaltalaisen St. Pöltenin välillä pelattava matsi, mutta kovia vääntöjä on tarjolla myös muualla. Norjalaisjoukkue Rosenborg saa vieraakseen kovaan tuloskuntoon äityneen Real Madridin, joka antoi edellisellä karsintakierroksella Manchester Unitedille lähtöpassit.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Seurajalkapalloilu kukoistaa Norjassa myös naisten puolella ja todella laadukkaita joukkueita on edelleen mukana myös Mestarien liigan karsinnoissa. Rosenborg on todella vahvasti norjalaispitoinen nippu, jossa viilettää useita maajoukkuepelaajia. Mukana on toki tähtiainesta esimerkiksi Tanskan maajoukkuemaalivahdin Lene Christensenin muodossa. Isäntä on jäänyt Norjassa hieman Brannin varjoon, mutta kaksikko taistelee mestaruudesta sesongin loppumetreillä.

Tässä otteluparissa on merkittävää huomioida, että Real Madridin kausi on alkanut ja nämä karsinnat ovat sille käytännössä sesongin ensimmäisiä kilpailullisia otteluita. Vastaavasti Norjan Toppserienissä kausi alkaa pohjoismaalaisittain tyypillisesti jo keväällä ja lähenee näin ollen loppuaan. Isännillä on jäljellä kauden kovimmat kamppailut kansallisella tasolla ja sitä kautta sen pelaaminen on huomattavasti valmiimpaa kuin vierailla.

Toki Real Madrid lähtee ottelupariin ylivoimaisena ennakkosuosikkina, mutta kykeneekö se vielä hyytävässä ja todennäköisesti sateisessa Trondheimissa tarttumaan kovinkaan tukevasti sarjapaikkaan? Kenttä voi olla erittäin liukas ja alusta ei ole madridilaisille täysin tuttu. Rosenborgin kotikentällä on käytössä niin sanottu hybridi eli muovin ja oikean maton yhdistelmä. Isännillä on merkittävä kotietu, mutta nurmella ottelun kannalta tuskin suurta merkitystä on. Real Madrid ei toki missään nimessä ole muihin kuin sataprosenttisiin luonnonnurmiin tottunut.

Vierailija kaatoi Espanjan pääsarjakauden avausmatsissaan viime lauantaina Valencian 2–0-numeroin rutiininomaisesti. Vierasreissu Rosenborgiin on kuitenkin kaikkea muuta paitsi tuttua ja turvallista, eikä pelituntuma tässä vaiheessa sesonkia voi vielä olla paras mahdollinen. Toki Espanjan maajoukkuetähtiä vilisevä ryhmä laittoi edellisellä karsintakierroksella Manchester Cityn ulos nimenomaan vahvalla vierasesityksellä 0–1-voitossa. Tulevasta kohtaamisesta tulee kuitenkin täysin omanlaisensa koitos.

Pelivalinnaksi otteluun maistuu, että maaleja syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5). Real Madrid kohtaa takuulla nälkäisen isännän ja ennakkosuosikin näkökulmasta tärkeintä on selvitä mahdollisimman kuivin jaloin ensi viikon kotikamppailuun, jossa se vyörynee vastustamattomasti voittoon. Norjassa sääolosuhteet, vastustajan orastavasti parempi pelituntuma ja -valmius sekä mahdollisesti kenttä voivat olla suurimpia haasteita espanjalaisille. Avausosassa ei maaleilla mässäillä!

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 2,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,90 (2 x 2,45).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 490€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 245€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa