UHMAPELAAJAT pe 23.12. klo 21:30

Ross County - Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nitrot nassuun! Kestääkö holtittomalla ryminällä Rangers-luotsina aloittaneen Bealen taika edelleen?

Rangersin aikakausi uuden valmentajan alaisuudessa starttasi melkoisilla matseilla! Katsomon puolella kannattaa nitrot muistaa tankata ennen ottelua, sillä viihdettä ja tapahtumia tuskin puuttuu tälläkään kerralla. Viimeksi käsittämätön lisäaikanousu pelasti pisteet Glasgown suurseuralle ja keskikentän konkari nousi suureksi sankariksi. Pystyykö jopa sarjan tyvipäässä majaileva Ross County tarjoilemaan haasteita Gersille?

Uusi valmentaja Michael Beale on luotsannut tuoreen joukkueensa käsittämättömiin näytöksiin maaottelutauon jälkeen. Saldona on ollut kaksi 3–2-voittoa hurjien vaiheiden jälkeen. Esimerkiksi tiistaina nähtiin todellinen ilotulitus, jossa Rangers käänsi Aberdeenia vastaan pelaamansa ottelun lisäajan viidennellä ja seitsemännellä minuutilla tulleilla Scott Arfieldin kahdella osumalla voitokseen.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Seuraavana vastaan tuleva Ross County on laadultaan Aberdeenia heikompi, mutta MM-tauon jälkeen se onnistui viime viikolla paluuottelussaan piinaamaan St. Johnstonea. Lopulta Jack Baldwinin ulosajo oli kuitenkin liikaa ja vahvasti vyörynyt vierailija sai ottelun käännettyä voitokseen. Punaista katsellut Baldwin on luonnollisesti tulevassa matsissa sivussa, mutta muilta osin pelaajatilanne on kohtalainen. Tärkeät Ross Callachan sekä Ben Purrington jatkavat toki telakalla.

Rangers Football Club

@RangersFC
🎙️ Part Three | Michael Beale spoke to the media ahead of Friday’s match against Ross County.

Vierailla loukkaantumisia on riittänyt pitkin kautta, mutta tilanne on hieman helpottamassa. Edelisessä matsissa luottopuolustaja Connor Goldson palasi kehiin ensi kertaa sitten lokakuun puolivälin ja myös Ben Daviesin tuli jo vaihdosta sisään. Ianis Hagin, Ridvan Yilmazin sekä Tom Lawrencen paluu tapahtuu niin ikään pian – kenties jo Ross Countya vastaan. John Souttar sekä Filip Helander ovat varmuudella telakalla.

Rangersin kovaa kyytiä parantunut loukkaantumistilanne on avainasemassa joukkueen uudessa nousussa. Ero paikalliskilpailijaan Celticiin ehti kasvaa ennen maaottelutaukoa melko reiluksi, mutta peli ei ole vielä pelattu. Entisen QPR-luotsin Bealen alku glasgowlaisten peräsimessä ei ole sujunut haasteitta, mutta joko irtoaisi astetta vakuuttavampi voitto?

Ross County ei ole kummoinen ja joukkueiden välillä on hurja ero kilpavarustelussa. Edellisen matsin sensaatiomaisesta loppukiristä on varmasti vieraiden hyvä rakentaa ja onnistumiset hyökkäyspäässä ovat takuulla ruokkineet itseluottamusta. Betsivalinnaksi otetaan vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla (Rangers -1,5).

Heitä betsi UP:n kohteeseen ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Rangersin voitolle vähintään kahdella maalilla (Spreads – Rangers -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Rangers -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.