CHL ke 18.10. klo 21:00

Rouen - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL-höntsässä kummallakaan ei pelattavaa – mutta meillä on!

Ilveksen viimeinen CHL:n lohkomatsi ei ole mikään maailman tärkein jääkiekko-ottelu: Ilves on varmistanut paikkansa jatkopeleissä jo taannoin, mutta kehnosti alkulohkossa menestynyt Rouen on jo menettänyt kaikki mahdollisuutensa jatkoon. Niinpä tässä ottelussa voi olla tiedossa kierrätystä: varsinkin Ilves tulee varmasti säästelemään avainpelaajiaan rasitukselta ja välttelemään loukkaantumisia.

Jopa 50€ ilmaisveto? Katso tarkemmin vihjeen lopusta!

Rouen on hallitseva Ranskan mestari. Pari vuotta sitten ranskalaiset pääsivät jopa puolivälieriin, kunnes Tappara lopetti lennon sillä erää. Rouenin parhaat pelaajat ovat ihan päteviä pelimiehiä, mutta taso ei välttämättä ole kovin leveä. Hyökkäyksen syömähampaana viilettävä Anthony Rech on tuttu TPS:n riveistä. Jos slovenialainen Matija Pintaric laitetaan uuniin tässä ottelussa, on Ipalla vastassa hyvin pätevä veräjänvartija.

Ilves pelasi viikko sitten Färjestadia vastaan pitkän kaavan kautta, ja taipui vasta jatkoajalla. Viikonloppuna Ilves hävisi voittolaukauksien jälkeen sekä Ässille että SaiPalle, ja varsinkin jälkimmäinen peli oli tupsukorvilta melkoista kuraa. Ilveksellä on valokuvien perusteella reissussa junnuosastoa, joten voidaan olla melko saletissa, että kovimmista tykeistä moni on jäänyt kotiin tältä reissulta.

Ottelun voittajasta ei osaa tässä vaiheessa kertoa mitään kovin syvällisiä analyyseja, mutta Rouenia voi hyvin näillä linjoilla ottaa jännäriksi. Ilves ei turhia tällä reissulla puristele, ja vähintään tasapeli kotijoukkueelle maksaa oikein mukavasti.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Rouen +0.5 kertoimella 2,37.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.