Eurooppa-liiga to 20.04. klo 22:00

Royale Union SG - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko käsittämätön tuhkimotarina? Leverkusen voi kompastua jälleen kerran omassa päädyssä!

Melkoista tuhkimotarinaa kirjoittava Royale Union Saint-Gilloise on tuutattu merkittäväksi altavastaajaksi kotiottelunsa kertoimissa. Tämä on pakko kyseenalaistaa! Toki Leverkusen on pelaamistaan paljon parantanut, mutta ovatko ennennäkemätön Brysselin futisbuumi ja kotihurmos sille liikaa? Ottelua ei tietenkään päästä pelaamaan ennen maailmansotia kasatulla Joseph Marienin stadionilla, jolla isäntä Belgian pääsarjakamppailunsa pelaa. Tämä ei tosin ole aiemminkaan hidastanut.

Ensimmäinen osaottelu oli todella tasainen pelillisesti ja jo ennen sitä Uhmapelaajat kyseenalaisti tämän parin kerroinasettelun totaalisesti. Risti-kakkonen (tuplamahdollisuus) pitkävetokohteena tarjosi yhden viime viikon maistuvimmista osumista. On luonnollista, että kerroinasettelu tasoittuu tälle viikolle, kun Brysselissä pelataan. Erikoista on, että kotijoukkue säilyy kaikesta huolimatta merkittävänä altavastaajana.

Hyökkäyspäässä homma toimii tällä hetkellä USG:llä kuin junan vessa. Kuten tiedetään, Bayer Leverkusenin pelilliseen identiteettiin eivät varsinaisesti kuulu matala blokki, supertiivis alakerta ja älytön kyttäily. Toki ryhmä on tilanteenvaihdoissa edelleen alati vaarallinen ja Florian Wirtzin kaltaiset nimet vaanivat tilaisuuttaan päästä iskemään. Jos Union Saint-Gilloise kuitenkin saa samanlaisen kotihurmoksen päälle kuin esimerkiksi edelliskierroksen kotiottelussaan Union Berliniä vastaan, on Xabi Alonson luotsaama reissuryhmä väistämättä nesteessä omassa päässä.

Royale Union Saint-Gilloise

@UnionStGilloise
L'Union fait la force. ✊

#USGB04 #UEL

Taustoitetaampa isäntien tilannetta hieman. Joukkue pelasi vielä kaudella 2020–2021 Belgian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Noustuaan pääsarjaan 49-vuotisen tauon jälkeen joukkue oli välittömästi lähellä mestaruutta sijoittuen toiseksi. Nyt perinteikäs seura rakentaa historiansa menestyksekkäintä jaksoa. Joukkue toki suorittaa tasonsa ylärajoilla, mutta se on huippuhyvin rakennettu kokonaisuus. Tällä hetkellä Brysselin esikaupunkialueelta kotoisin olevaa ryhmää ei vaikuta pysäyttävän mikään.

Tässä ei ole missään nimessä kyse tavallisesta hetken huumasta. USG on laittanut Brysselin sekaisin ja syystäkin. Joukkueen kasvuprojekti ja nousu täysin uusiin sfääreihin on erittäin uskottava – taustalla häärii rahapeliammattilainen ja yrittäjä Tony Bloom, joka omistaa myös Valioliigassa pelaavan Brighton & Hove Albionin. Kun lokkilauman kehityskäyrään ja viime vuoden prosesseihin katsoo, on belgialaisseurassa nähtävissä samanlaista settiä. Suhteessa hieman erilaisessa paketissa toki.

Tuleva ottelu pelataan jälleen Anderlechtin kotistadionilla Lotto Parkilla, koska Joseph Marienin stadion ei täytä UEFA:n vaatimuksia. Kuva stadionista riittää luomaan ajatuksen siitä, miksi näin on. Lotto Parkilla kapasiteetti on yli tuplasti suurempi kuin Joseph Marienilla. USG-fanien bileitä paikalliskilpailijan stadionilla pelaaminen ei lainkaan häiritse ja edellä mainittu kotinäytös Union Berliniä vastaan oli upea suorite. Ottelu päättyi isäntien 3–0-voittoon. Vaikka kuinka päin puolivälieräparin toista osaa kääntelee, kääntyy vaakakuppi isännille. Hulppealla kertoimella päästään lyömään lihaa luiden ympärille myös pelivalinnassa, joka on kotijoukkueen jatkopaikka.

Betsaa Union SG:n voitolle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Union SG), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Union SG” 25€ panoksella ja voit voittaa 87,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.