to 14.12. klo 19:45

Royale Union SG - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhla tuoksahtaa! Yllätetäänkö poikkeuksellisella kokoonpanolla pelaava Liverpool Brysselissä?

Liverpool on jo varmistanut lohkovoittonsa, mikä varmasti näkyy Jürgen Kloppin peluutuksessa. Perinteisesti saksalaismanagerilla on ollut tapana esitellä runsaasti nuoria lupauksia tällaisissa otteluissa ja samankaltaista toimintaa sopii odotella torstaina Brysselissä. Sunnuntaina Valioliiga-kärjellä on edessä tärkeä kotiottelu Manchester Unitedia vastaan – muutenkin kuormaa on viime viikkoina riittänyt, joten ykköstähdille lepo tulee tarpeeseen. Royale Union Saint-Gilloisella panosta vielä riittää!

*Nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Belgian pääsarjan kärkijoukkue kärsi valtavia menetyksiä mainiosti sujuneen edellisen sesongin jälkeen. Esimerkiksi Victor Boniface tekee maaleja nykyisin Bayer Leverkusenissa ja Yorbe Vertessen PSV:ssä. Toki hyökkäyspään vaihdokset ovat vain kirsikka kakun päällä, sillä vaihdoksia nähtiin lähes jokaisella kentän osa-alueella.

Liverpool FC

@LFC
We have named our 23-man squad for the #UEL fixture with Union SG in Belgium. 🇧🇪

Esimerkiksi Mohamed Amoura on hulppeassa maalivireessä ja Alessio Castro-Montes vakuuttaa vahvalla peruspelaamisellaan. Eikä kannata unohtaa suomalaista Casper Terhoa, joka toki pelasi seurassa jo aiemmin. Pian sopii miestä odotella myös Huuhkajiin, jos vastuu ja tulokset seurajoukkueessa kasvavat yhtä tasaisesti kuin aiemmin. On jo tässä vaiheessa selvää, että Royale Union on luonut nahkansa hämmästyttävän hyvin ja teoriassa sillä on yhä mahdollisuudet jatkoon myös Eurooppa-liigassa.

Pitää muistaa, että Liverpoolin pelaajistossa ei montaa Valioliigassa vakituisesti esiintyvää pelimiestä nähdä, jos nähdään yhtäkään. Tämä toki näkyy myös ottelun kertoimissa, joissa Liverpool on jo selvähkö altavastaaja. Helpolla ei vierailija pääsisi vaikka se olisi kehissä ykkösmiehistöllään – se on selviö. Royale Union on vahvasti roolitettu joukkue, mutta pelaa ennakkoluulotonta, rohkeaa ja aggressiivista futista.

Betsimielessä tämä matsi olisi voinut olla todellinen herkkupala, jos olisi ollut liikkeellä esimerkiksi viikko sitten. Nyt on tyytyminen semi-herkkuun, kun tiketille leivotaan yli 3,5 maalia -kohde. Liverpoolin miehistöllä ei ole samalla tavalla yhteisiä kokemuksia ja jatkuvuutta kuin isännillä, mutta nälkää varmasti riittää. Kotijoukkueella on myös valtavat panokset ja sille maistuu vain voitto, eikä peruuttelu sen tapoihin muutenkaan kuulu. Maalijuhla tuoksahtaa!

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 3,5 maalia kertoimella 2,36.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.