AFCON 2022 ti 07.06. klo 22:00

Ruanda - Senegal

Senegal suutii maaleja Ruandassa!

Karsinnat ensi vuoden Afrikan mestaruusturnaukseen ovat käynnissä, ja tiistaina on vilkas pelipäivä. Hallitseva Afrikan mestari Senegal matkaa Ruandaan hakemaan jatkoa lohkonsa avausottelulle, joka päättyi voitollisesti. Ruanda ei ole kilpailullisissa otteluissa juhlinut hetkeen, eikä hallitseva maanosan mestari ole kovin helppo vastus tämän trendin kääntämiseen.

Ruanda ei kuulu jalkapallossa maanosan kärkimaihin, eikä maanosan mestaruuskisoihinkaan selviydytä aivan joka kerta: viimeksi ruandalaiset nähtiin kisoissa vuonna 2004. Valtaosa joukkueesta pelaa afrikkalaisissa seuroissa, eikä pelaajia ole Euroopan huippusarjoissa. Lohkossa Senegal on ylivoimainen suosikki, mutta Ruanda yrittää haastaa Mosambikin ja Beninin – ensin mainitun kanssa pelattiin perjantaina tasapeli.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Senegal siis voitti edellisen AFCONin, ja joukkueella on tiketti myös loppuvuoden MM-kisoihin. Senegalilla on pari poissaoloa squadista, muttei se meinaa liikaa tässä kahinassa. Joukkue vilisee tähtiä Sadio Manén johdolla, ja tasoero isäntiin on todella suuri. Ainoa tahra viime ajoilta on maaliskuinen tappio Egyptille. Ruandan tasoiset joukkueet Senegal on velvoitettu voittamaan.

Epäafrikkalaiseen tyyliin tähän matsiin kelpaa overi. Senegalilla on tulivoimaa yllin kyllin, ja illan isännätkin ovat parempia ylä- kuin alakerrassa. Betsi huutaa siis vähintään kolmea maalia, ja TurboVegas on vähemmän yllättäen markkinoiden parhaiden tarjousten kirjoissa.

10 euroa pelirahaa