Grand Slam ti 11.07. klo 17:00

Rublev - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Novak Djokovicilla kävi tuuri edellisellä kierroksella! Onko ilmassa hyytymisen merkkejä?

Novak Djokovic (ATP 2.) jatkaa tukevasti pokaalijunassa, vaikka Hubert Hurkacz (ATP 11.) onnistui edellisellä kierroksella aiheuttamaan pieniä sydämentykytyksiä serbialaisen taustajoukkoihin. On pakko myöntää, että tennislegendalla oli neljännellä rundilla jopa pientä tuuria matkassaan – ottelu olisi voinut olla huomattavasti vaikeampi, jos katkaisupeleissä ei olisi ollut onnea matkassa. Vastustaja on kova myös puolivälierissä, kun vastaan astelee Andrei Rublev (ATP 7.).

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto Wimbledoniin.

Rublevin turnaus on ollut vahva. Ensimmäiset todelliset haasteet mies kohtasi edellisellä kierroksella Alexander Bublikia vastaan, joka kykeni vastaamaan maailmanlistan seitsemännellä sijalla majailevan pelurin vahvaan syöttöön melko hyvin. Lukemin 3–2 Rublevin hyväksi kääntynyt kamppailu oli viisieräiseksi melko lyhyt, joten Djokovicille ei ole etua tarjolla – serbialaisen oma Hurkacz-vääntö oli ajallisesti ainoastaan kymmenen minuuttia lyhyempi.

Hurkacz oli ensimmäinen pelaaja, joka kykeni Djokovicilta erän tässä turnauksessa nappaamaan. Ei tosin ollut kaukana, että puolalainen olisi voinut napsia myös toisen tai kolmannen erän, mutta mieheltä nähtiin ihmeellisiä jäätymisiä käytännössä pomminvarmoissa paikoissa. Jatkuuko Djokovicin tuuri enää Rublevia vastaan? Huippuiskussa olevan serbialaisen hyytymisen maalailu on yleensä kostautunut pahemman kerran, mutta edellisessä ottelussaan mies ei vaikuttanut olevan parhaimmillaan.

Kauden kaksi ensimmäistä suurturnausta eli Australian avoimet sekä Ranskan avoimet voittanut Djokovic on keskiviikkona kovassa paikassa. Todennäköisesti jatkopaikka edelleen aukeaa, mutta siihen vaaditaan jälleen kova pelillinen suoritus. On kiinnostavaa nähdä, kantaako serbialaisen lento tällä kertaa loppuun saakka. Joka tapauksessa puolivälieräbetsit kannattaa ehdottomasti vetää aliarvioidun Rublevin kautta. Pelitasoituksella (Rublev +6,5) saadaan makoisa tuplapalautus – syöttö ainakin on 25-vuotiaalla hurjassa iskussa eikä sen murtaminen ole helppoa edes Djokovicille.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.