Grand Slam ke 25.01. klo 11:30

Rublev - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei merkkiäkään loukkaantumisesta! Novak Djokovicin putoaminen olisi maailman kahdeksas ihme

Toiselta kierrokselta lähtien on odoteltu, milloin Novak Djokovicin mystinen ”loukkaantuminen” paljastuu ja kestomenestyjän tie nousee pystyyn Australian avoimissa. Tällä hetkellä voidaan kertoa serbialaislegendan menon olevan sellaisella tasolla, että lisäspekulaatiot aiheesta lienevät turhia. Seuraava vastustaja on kuitenkin selvästi kovin testi tähän saakka, kun uransa tasaisinta grand slamia pelaava Andrei Rublev on vastassa.

Rublev on ollut tässä turnauksessa yllättävän vahva ja osoittanut pystyvänsä mukautumaan – jopa oppimaan virheistään. Esimerkiksi kolmannen kierroksen ottelu Daniel Evansia vastaan oli mainio näyte usein liian yksipuolisena pelaajana nähdyn 25-vuotiaan monipuolisuudesta. Toki selkein vahvuus on edelleen iskeä peruslyöntiä kenttään takaa ja kovaa, mutta ei ole väärin sanoa Rublevin pelaamisen esimerkiksi verkolla ja syvyyssuunnassa parantuneen. Helppojen virheiden määrä on kuitenkin edelleen liian korkea.

#AusOpen

@AustralianOpen
This level 🤯

Simply sensational from @DjokerNole.

@wwos@espn@eurosport@wowowtennis#AusOpen#AO2023

Novak Djokovic on jäljellä olevista pelaajista täysin ylivertainen ja Rublevilta vaaditaan käytännössä uransa parasta ottelua eikä sekään välttämättä riittäisi voittoon. Käytännössä jälkimmäinen joutuisi voiton eteen ylittämään perustasonsa niin rajusti, että suurelta näyttävää kerrointa voitolle voi pitää pienehkönä.

Näinköhän serbialaisen toisen kierroksen jälkeiset puheet korkeammista voimista ja turnauksen jatkumisen olemisesta ”jumalan käsissä” voisi jo laskea puhtaaksi psyykkaamiseksi? Jotain pientä haastetta on toki voinut olla, mutta ainakaan parissa edellisessä ottelussa pienintäkään ongelmaa ei ole ollut nähtävillä. Pelivalinnaksi poimitaan Djokovic pelitasoituksella (-5,5) ja nautitaan William Hillin herkullisesta kerrointarjouksesta! Tähän kehtaa panostaa astetta reilummin – ota makoisat massit ja tarjous haltuun tästä.