Grand Slam ma 23.01. klo 05:30

Rublev - Rune

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maanantaiaamun pelastus! Kohtaavatko tässä koko turnauksen toistaiseksi laadukkaimmat pelaajat?

Maanantain kiinnostavin ja kutkuttavin neljännesvälierämatsi on Andrei Rublevin ja satumaista nousua kohti maailman kärkeä tekevän Holger Runen kohtaaminen. Tietysti jälkimmäinen pelaa täysin käsittämättömällä tasolla tällä hetkellä, mutta toisaalta vastassa on selvästi kokeneempi vastustaja. Rublevilla on käynnissä yksi uransa parhaista grand slam -turnauksista tähän saakka – miehen pelaaminen on ollut harvinaisen tasalaatuista.

Voittajan ennustamista ei ole tehty aina helpoksi tenniksessä. Jos jompi kumpi pitäisi valita, kääntyisi kelkka kenties Rublevin suuntaan kokemuksen sekä harvinaislaatuisen tasaisen performanssin takia. Toisaalta jälkimmäinen on kaksiteräinen miekka, sillä 25-vuotiaalle notkahdukset kesken turnausta ovat perinteisesti kuuluneet vakiona konseptiin. Moni varmasti pitää puolestaan Runen voittoa mielekkäämpänä arvauksena.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

#AusOpen

@AustralianOpen
"It's mental part … game-wise, I think I have a good game to fight against top players, to play and compete."

A six-time Grand Slam quarterfinalist, is @AndreyRublev97 ready to take a big step forward?

#AusOpen#AO2023

Uhmapelaajat ei kuitenkaan arvaile, vaan etsii ja löytää mielekkään pelikohteen. Molemmat pelaajista ovat toistaiseksi päässeet huippusuoritustensa kautta verrattain helposti jatkoon kerta toisensa jälkeen. Nyt on kuitenkin täysin erilainen kamppailu odotettavissa – Runen kokonaisvaltaisuus on jopa hämmentänyt, mutta takakentän kuningas Rublev pystyy vastaamaan ja mättämään tasaisesti palloa kenttään.

Mielekkäin pelikohde on ehdottomasti yli 41,5 peliä. Ratkaisuun suoraan kolmessa erässä on äärimmäisen vaikeaa uskoa ja molemmat pelaajista ovat huippuvireessä. Rublev oli kolmannella kierroksella todella suvereeni Daniel Evansia vastaan, vaikka aiemmin britti oli aiheuttanut paljon harmaita hiuksia. Edellinen matsi antoi ehdottomasti positiivista signaalia miehen muuntautumiskyvystä, jota on toisinaan arvosteltu. Rune oli niin ikään ylivoimainen Ugo Humbertia vastaan, mutta nyt on luvassa astetta hikisempi matsi.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – pelien kokonaismäärä yli 41,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – pelien kokonaismäärä yli 41,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.