to 19.01. klo 04:00

Rublev - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Noutaja tulee! Emil Ruusuvuoren formi ei vakuuta ja maailmanlistan viitonen pyyhkii tylysti lattiaa suomalaisella

Emil Ruusuvuori voitti odotetun suvereenisti avauskierroksen vastustajansa, vaikka ottelu jouduttiin helteiden takia pelaamaan kahdessa osassa. Toisella kierroksella suomalaisen vastustaja on timanttinen, kun maailmanlistalla viidentenä oleva Andrei Rublev hakee pääsyä kolmannelle kierrokselle. Suomalaisen kauden alku on ollut tukkoinen ja kyyti varhain torstaiaamuna saattaa olla kylmää.

Rublev oli avauskierroksella pelottavan vakuuttava ja entinen huippunimi Dominic Thiem jäi täysin telineisiin 25-vuotiaan käsittelyssä. Kamppailu ratkesi suoraan kolmessa erässä numeroin 6–3, 6–4, 6–2 ja Rublev piti jokaisen syöttönsä. Ruuvuoren ei pitäisi tuottaa kilpakumppanille mitään vaikeuksia, sillä tasoero on tällä hetkellä merkittävä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ruusuvuoren tulokset alkuvuodelta ovat heikkoja, eikä mies pelannut kuin pari valmistavaa kamppailua. Punessa Benjamin Bonzi jätti samaisessa turnauksessa edelliskaudella finaaliin saakka punnertaneen suomalaisen avauskierrokselle ja Adelaiden toisessa turnauksessa karsintojen kautta mukaan noussut Mikael Ymer pääsi yllättämään.

#AusOpen

@AustralianOpen
Rublev rolls on ⏩

The No. 5 seed takes out 2020 #AusOpen finalist Thiem 6-3 6-4 6-2.

@AndreyRublev97@wwos@espn@eurosport@wowowtennis#AO2023

Maailman viidenneksi paras pelaaja on vastustajana täysin eri kaliiperia kuin Bonzi tai Ymer. Ruusuvuori ei pysty vastaamaan kovaa syöttävän Rublevin pelaamiseen kokonaisvaltaisella tasolla – lisäksi suomalaisen syöttöpelaaminen ei ole erityisesti vakuuttanut. Ykkösellään suomalainen pystyy voittamaan pisteitä mukavasti, mutta kakkonen on pelottavan kehno.

Jos Ruusuvuori ei pelaa satumaista ottelua, tulee noutaja varmasti. Tällä hetkellä suomalaisen formi ei vakuuta. Syöttö on kysmysmerkki, helppoja virheitä tulee liikaa ja ratkaisut ovat aika ajoin kyseenalaisia. Pelivalinnaksi otetaan Rublevin voitto numeroin 3–0.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Sets Spread – Rublev -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sets Spread – Andrei Rublev -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.