ATP ti 28.06. klo 16:00

Rune - Giron

Holger Rune säkenöi Pariisissa, mutta siirtymä nurmelle ei ole sujunut tanskalaiselta ongelmitta

Holger Rune oli yllätysnimi Ranskan avoimen tennisturnauksen viidennellä kierroksella eli puolivälierissä. Mies pudotti jatkosta esimerkiksi kreikkalaistykin Stéfanos Tsitsipásin ja olit todella vakuuttavassa vedossa. Siirtymä nurmelle on kuitenkin ollut tanskalaiselle melko tahmea, eikä Wimbledonin avauskierroksella vastassa oleva Marcos Giron taatusti ole pelkkä suupala. Yhdysvaltalainen avasi nurmikautensa Hallessa ja jatkoi siitä Mallorcalle.

Runen ja Gironin kamppailusta voi odottaa todella tasaista taistelua. Molemmat putosivat Hallessa heti ensimmäisellä kierroksella, mutta yhdysvaltalainen pääsi Mallorcalla aina kolmannelle rundille saakka. Matkalla kaatuivat Botic van de Zandschulp sekä maanmies Mackenzie McDonald. Tie nousi pystyyn Tsitsipásia vastaan, mutta Giron kaatui vasta kovan taistelun jälkeen erin 1–2. Helpolla ei ole pääsemässä Rune Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tanskan ylpeys suoritti loistavasti Ranskan avoimissa, mutta vasta pari ottelua on alla nurmella. Rune jäi Hallen lisäksi myös Eastbournessa ensimmäiselle kierrokselle hävittyään brittipelaaja Ryan Penistonille. Todella rohkeasti pelaavan Runen heikkoudet piilevät lähellä vahvuuksia. Pelaaminen on välillä jopa yliaggressiivista ja eternkin nurmella on tärkeää tunnistaa tilanteita ja kyetä rakentamaan pisteitä laadukkaasti.

Betsimielessä tämän matsin voittajaa ei kehtaa suositella arvailtavaksi. Rune on jo kertaalleen tällä kaudella näyttänyt, ettei päätä palele kovissakaan paikoissa. Giron on kuitenkin selvästi 19-vuotiasta kokeneempi ja huomattavasti konservatiivisempi pelaaja, jonka maltti voi lopulta olla valttia tässä väännössä. Pelivalinnaksi otetaan, että geimejä pelataan vähintään 38 (yli 37,5 peliä).

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa