ATP pe 29.04. klo 17:30

Rune - Ruusuvuori

Ruusuvuorella kova nousukas vastassa!

Emil Ruusuvuori kaatoi vetosuosituksemme mukaisesti Maxime Cressyn suoraan kahdessa erässä, ja kolmannella kierroksella Münchenin ATP-turnauksessa tulee vastaan todella mielenkiintoinen nousukas. Tanskalainen Holger Rune täyttää vasta 19 vuotta, mutta on viimeisen reilun vuoden aikana rynnännyt voimalla ATP-listalla sadan joukkoon. Otteet ovat olleet sen suuntaisia, että nousun voisi odottaa vielä jatkuvan.

Myös Ruusuvuori on nousemassa lisää rankingissa, sillä miehen massakausi on ollut viime vuoteen nähden todella hyvä. Cressyä vastaan Ruusuvuori oli palautuksissa suorastaan mainio, eikä Cressy päässyt käyttämään parhaita aseitaan ottelussa. Peliään monipuolisemmaksi saanut suomalainen tulee vielä yllättämään monet pelurit massalla, ja Münchenin ATP-pisteillä sijoitus paranee jo kuudenkympin sakkiin.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Rune käänsi tennismaailman katseet itseensä kukistamalla edellisellä kierroksella Saksan Alexander Zverevin. Hieman alamaissa ollut Zverev kyllä osui Runelle vastukseksi otolliseen aikaan. Rune viihtyy hyvin massalla, mutta kokemuksen puute voi aiheuttaa notkahduksia, kuten alkuvuonnakin nähtiin. On kuitenkin vain reilu vuosi siitä, kun juutin ranking-sijoitus lähenteli viittäsataa.

Parhaimmillaan Rune tulee olemaan Ruusuvuorelle paha vastus, mutta aivan kertoimien oloista suosikkia nuorukaisesta on tähän kyllä vaikea leipoa. Ruusuvuori on korkeintaan niukka altavastaaja, ja kertoimissa on tähän matsiin hyvää. Vedetään Emilille siis ihan napakka betsi perjantaiksi.

10 euroa pelirahaa