UHMAPELAAJAT pe 22.07. klo 22:00

Ruotsi W - Belgia W

Ruotsilla suuri luokkaetu!

Ruotsi selvitti tiensä naisten EM-kisojen jatkopeleihin sangen vakuuttavalla tavalla. Belgia puolestaan tarvitsi hieman onnettarenkin taustatukea. Keskinäisessä taistossa välieräpaikasta Ruotsi on selkeä suosikki, vaikka joukkue tiedotti torstaina hieman ikäviä koronauutisia. Ruotsi on joka tapauksessa velvoitettu voittamaan tämän matsin ja etenemään mitalipeleihin.

Ruotsalaiset saivat osansa koronahumpasta, sillä torstaina ilmoitettiin kahden pelaajan tartunnasta. Sairastuneista puolustajista vain Hanna Glas on päässyt alkulohkossa kentälle. Alkulohkossa Ruotsi pelasi tapansa mukaan tarkasti ja systemaattisesti. Paremmalla tuurilla olisi saldona ollut kolme voittoa, mutta Hollantia vastaan jäätiin tasapeliin. Belgiaa vastaan Ruotsi on oletettavasti kuskin paikalla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Pudotuspelipaikka on varmaankin Belgian ”mestaruus”, vaikka joukkue varmasti lähtee tosissaan Ruotsia kaatamaankin. Belgialaiset puolustavat sitkeästi, mikä riitti Italiaa vastaan voittoon ja samalla jatkopaikkaan. Ruotsalaisia vastaan puolustuksen täytyy olla iskussa, sillä Ruotsi antoi viimeisessä lohkopelissään Portugalia vastaan myrskyvaroituksen 5-0 tuloksella. Belgian avauskokoonpanoon ei ole odotettavissa sen kummempia muutoksia.

Kuten sanottu, Ruotsi on laadukkaampana joukkueena suosikki, ja Ruotsia lähdetään tipsaamaan tasoituksella. Vaadittu voittomarginaali on kaksi maalia, ja tästä saadaan aikaiseksi value bet. Belgia tekee varmasti parhaansa, mutta on eri asia, mihin asti se riittää. Tarjous 22betiltä, mikä on suotta vähemmälle huomiolle jäänyt välittäjä – tutustu ja ota etu taskuun!

10 euroa pelirahaa