Käsipallon MM 2023 to 12.01. klo 21:30

Ruotsi - Brasilia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brasilialla painajaismainen alustus kisoihin – Ruotsi on jättisuosikki!

Torstaina käsipallon MM-turnaus alkaa myös toisen isäntämaan Ruotsin osalta. Ruotsi lähtee turnaukseen yhtenä suosikkina, ja useimpia maita vastaan se on myös otteluissaan suosikki. Brasilia on kehittynyt käsipallossa lähelle maailman kärkeä, ja viime MM-kisoissa se kuittasi top 10-sijoituksen. Valmistautuminen ei ole sujunut tuloksellisesti aivan nappiin, mutta miten pärjätään kovassa kisa-avauksessa?

Viime olympiakisat olivat ruotsalaisille pettymys, mutta finaalipaikka EM-kisoissa osoitti, että Ruotsi kuuluu ehdottomasti maailman käsipallohuipulle. Täytyy muistaa, että länsinaapuri on juhlinut MM-kultaa neljä kertaa, vaikkei viime aikoina vastaavanlaista menestystä ole tullutkaan. Ennen kisoja ruotsalaiset pelasivat kaksi tasaista harjoitusottelua Serbiaa vastaan, joista voittivat ensimmäisen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mosaic Media

@Mosaic_Mdia
#RT @Sweden: Today begins the 2023 World Men's Handball Championship, hosted by Sweden and Poland.

We have faith in the Sweden team, which enters the tournament as European champions. We wish them the best of luck!

📷: Christoffer Borg Mattisson/Sve…

Brasilian kone on osoittanut kisojen alla yskähtelyä, sillä kuudesta harjoitusmatsistaan brassit voittivat vain yhden. Joukkue kärsi monia selkeitäkin tappioita joukkueille, joita sen pitäisi pystyä haastamaan, joten tällä perusteella brassit eivät ole juuri nyt vahvimmillaan. Lisäksi avausmatsissa vastustajalla on luonnollisesti kotietu, joka on ihan merkittävä tekijä tässä.

Tasoitus on iso, mutta silti tässä tekee mieli vetää Ruotsin voittoa. Brasilian vire herättää liikaa kysymysmerkkejä, ja parantamista on maailman ehdotonta huippujoukkuetta vastaan liikaa. Ruotsia siis torstaiksi lapulle tasoituksella!