Jääkiekon MM su 14.05. klo 20:20

Ruotsi - Itävalta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voitosta huolimatta Ruotsin hyökkäyspelaaminen jätti paljon parantamisen varaa – jatkuuko vaikeudet Itävaltaa vastaan?

Sunnuntaina jääkiekon MM-kisat jatkuu kuuden ottelun voimin ja illan viimeisiin matseihin lukeutuva Ruotsin ja Itävallan välinen kohtaaminen on lähtökohtaisesti varsin yksipuolinen. Joukkueiden tasoero paperilla on valtava ja Ruotsin pitäisi voitto napata ilman sen suurempia ongelmia, mutta avausottelun esitys jätti kuitenkin kysymysmerkkejä hyökkäyspelaamisen osalta. Itävalta tulee olemaan pitkälti puolustuskannalla, joten mikäli Ruotsi ei saa ketsuppipulloa auki, voi tulos jäädä lopulta yllättävänkin tasaiseksi.

Ruotsi aloitti kisat nihkeällä voitolla Saksaa vastaan lukemin 1-0. Puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla ja myös maalivahti Lars Johansson hoiti tonttinsa mallikkaasti, mutta hyökkäyspäässä varsinaisille huippupaikoille pääseminen oli vaikeaa. Lopulta ratkaiseva osuma tuli kolmannen erän alussa ylivoimalla, mutta esimerkiksi vain 23 laukausta kohti Saksan maalia kertoo siitä, että aivan vielä ei palaset loksahtanut kohdalleen. Tähän otteluun maalivahtiosastolla on todennäköisesti kierrätystä luvassa, mutta huolta ei ole, sillä Jesper Wallstedt on yksi maailman lupaavimmista kassareista ja hän pääsi tällä kaudella pelaamaan hyvän määrän matseja AHL:n puolella.

Heikki Mannonen

@HMannone
Todella nälkäinen ja väkevä Iowa Wildin kaksikko #MMkisat

Jesper Wallstedt🇸🇪 (-02) todellinen muuri. Wall seuraava Henrik Lundqvist. Valmis haastamaan Ruotsin kokeneen veskarikaksikon.

Marco Rossi (-01) 🇦🇹 supertähti. Iowassa kahteen kauteen 104 pistettä. 21 NHL-peliä.

#NHLfi

Iowa Wild

@IAWild
Iowa Wild forward Marco Rossi and goaltender Jesper Wallstedt will each represent their respective countries at the 2023 IIHF Men’s World Championship.

📰: bit.ly/3NNXDQo

#10WAGROWN


Itävalta aloitti kisaurakan kirvelevällä tappiolla Ranskaa vastaan häviten jatkoajalla lukemin 1-2. Vaikka Itävallan joukkueessa ei kovinkaan paljoa tähtiloistoa löydy, on rosterissa kuitenkin pari pelaajaa, joiden nimet kannattaa laittaa muistiin. Tärkeimpänä tietenkin löytyy hyökkäyspäästä Minnesota Wildin organisaatioon kuuluva Marco Rossi, joka avasi pistetilin Ranskaa vastaan kakkossyötöllä. Toinen mielenkiintoinen nimi on David Reinbacher. Nuori puolustaja on arvioitu varsin korkealla tulevan kesän draftissa ja häntä kannattaa ehdottomasti pitää silmällä.

Todennäköisesti ottelu tulee olemaan pitkälti yhtä päätyä varsinkin kun Ruotsi saa pientä lepoetua. Kuitenkaan aivan täyttä ylijuoksua Uhmapelaajat ei odota ja lapulle valikoituu alle 5,5 maalia. Ruotsin alakerta on laadukas ja Itävallan maalipaikat tulee olemaan erittäin vähissä ja pitkälti ylivoimapelin varassa. Panoksen kanssa pidetään kuitenkin maltti mukana, sillä tämä ottelu ei kuitenkaan ole se, josta Itävalta pisteitä varsinaisesti tavoittelee ja mikäli Ruotsi pääsee kunnolla johtoon, on vaara ottelun repeämiselle olemassa.

Voita kympillä 27€ saat 100% bonuksen sekä 25€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa hurjan tervetulotarjouksen 2023 jääkiekon MM-kisojen ajan. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus, ja kun isket MM-kisavedon 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 25€ edestä ilmaisvetoja 😱🔥

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 27€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Ruotsi-Itävalta alle 5,5 maalia kertoimella 2,70.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot sekä 1x 5€ ilmaisvedon pelitilillesi käytettäväksi.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.