su 26.05. klo 16:20

Ruotsi - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruotsille ja Kanadalle valtava pettymys! Kiinnostaako puolustaminen enää pronssiottelussa?

Sunnuntaina jääkiekon MM-kisoissa pelattavaan pronssiotteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, sillä vastakkain asettuu Ruotsi sekä Kanada, joiden monet odotti kohtaavan finaalissa. Molemmille finaalipaikan menettäminen oli valtava pettymys ja sen vuoksi tunnelatauksen saaminen voi tuottaa hankaluuksia. Taitoa kentältä löytyy vaikka muille jakaa ja toivon mukaan luvassa on viihdyttävä matsi ainakin maalien muodossa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota loistava depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ruotsin kokonaisvaltaisesti äärimmäisen vahvan joukkueen yksi kysymysmerkeistä oli maalivahtipeli ja turnauksessa muuten varsin helpolla päässyt Filip Gustavsson ei ollut parhaimmillaan Tshekkiä vastaan. Samuel Ersson vaihdettiin toisessa erässä maalille – paikkoja tuli vähän, mutta Erssonillekaan ei oikein mikään tarttunut. Ruotsilla oli myös jonkin verran epäonnea matkassa, sillä esimerkiksi sen sijaan että Ruotsi olisi päässyt pelaamaan 5 minuutin ylivoimaa, selvisi Tshekki jäähyittä ja lähes heti perään verkko heilui Ruotsin päädyssä. Kokonaisuudessa 3-7 lukemiin päättynyt tappio ei kuitenkaan missään nimessä ollut vääryys.

Ondrej Kase puts Czechia in to the lead.🚨 Sweden trails for the first time on the tournament.🔥 #MensWorlds #SWECZE @czehockey

Loistavan turnauksen hyökkäyssuuntaan pelannut Kanada menetti maalinteon tehokkuuden pahimmalla mahdollisella hetkellä. Sveitsiä vastaan isossa kuvassa Kanada oli selvästi edellä ja laukauksia kertyi peräti 44, mutta heikon viimeistelyn lisäksi Sveitsin kassari Leonardo Genoni pelasi loistavan ottelun. Kanadalla oli muun muassa useampi läpiajo, mutta tulos jäi uupumaan. Maalilla Jordan Binningtonia ei voi tästä tappiosta syyttää, mutta voi hyvinkin olla että nyt torjuntavastuu siirtyy seurakaveri Joel Hoferille.

🚨JOHN TAVARES TIES THE GAME WITH 2 MINUTES LEFT!😱
#CANSUI
#MensWorlds
@HockeyCanada

Mitali varmasti kelpaisi molempiin leireihin, mutta voittajaa ei tässä kohtaa lähdetä arpomaan, vaan napataan vedot yli 5,5 maalin puolesta. Toivotun tiivistä viisikkopelaamista voi olla vaikea löytää ison pettymyksen jälkeen ja varsinkin Ruotsin puolelta on mielenkiintoista nähdä saako joukkue puolustusta enää sille tasolle mitä se oli ennen Tshekki-ottelua. Lisäksi Ruotsin maalivahtiosastolle voi olla surullinen kisojen lopetus luvassa, sillä Tshekkiä vastaan ei kiekot tarttunut eikä Kanadan hyökkäyskalusto varsinaisesti vertailussa Tshekille kalpene.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ruotsi – Kanada yli 5,5 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.