MM-karsinnat 2022 ti 12.10. klo 21:45

Ruotsi - Kreikka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kreikka on tätä nykyä iloinen ilmestys – pystyykö Ruotsi pitämään nousujohteisen vierailijan kurissa?

Ruotsi kaatoi Kosovon odotetusti kotonaan lauantaina ja seuraavassa ottelussaan joukkue saa vieraakseen Kreikan. Isännillä on revanssin paikka, sillä edellisen maaotteluikkunan karsintaottelussa se hävisi yllättäen Ateenassa. Vierailija on napsinut viime aikoina hyvin pisteitä ja se on paremmassa vireessä kuin vuosikausiin. Olisiko jopa Tukholmassa saumoja pisteille?

Kreikka isännöi Ruotsia todella tasaisessa ottelussa syyskuun alkupuolen MM-karsintaottelussa ja voitti ottelun lopulta 2–1-lukemin, mikä oli länsinaapurillemme ehdoton pettymys. Janne Anderssonin miehistö tuli hyvin sisään tällä maaottelujaksolla, kun se kaatoi ensimmäisessä ottelussaan Kosovon vakuuttavasti numeroin 3–0, mutta Kreikan vireystilaa ei pitäisi tällä hetkellä aliarvioida.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kreikalla on tekemisen meininki ja pahimmat ajat vaikuttaisivat jääneen taakse. Edellisen kilpailullisen ottelunsa joukkue on hävinnyt vuoden 2019 EM-karsinnoissa Italiaa vastaan. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt ainoastaan kaksi harjoitusottelua ja otanta kattaa kuitenkin kaikki sen pelaamat 20 kamppailua.

Ruotsi on toki niin ikään pystynyt vahvoihin suorituksiin viime aikoina, mutta Unibetin Kreikalle tarjoama 5,30-kerroin on jokseenkin vaikeaa ymmärtää. Merkittäviä poissaoloja ei ole, eikä uusia loukkaantumisia tullut lauantaina. Kreikka kaatoi vakuuttavasti Georgian vieraissa 0–2-lukemin, ja kuten mainittu, Ruotsi nuiji kotonaan Kosovoa.

Isäntien alakertaan odoteltiin Victor Lindelöfiä, mutta mies myöhästyi maajoukkueesta henkilökohtaisten syiden takia ja nyt vaikuttaisi siltä, että häntä ei kehissä tämän sarjatauon aikana nähdä. Toppari on kiistatta iso palanen isäntien alakertaa, jota Kreikka pystyy testaamaan Kosovoon verrattuna aivan eri tasolla. Pelivalinnaksi nostetaan tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus / X2).