Jääkiekon MM to 25.05. klo 20:20

Ruotsi - Latvia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loukit ja raivokas Rigan yleisö vastaan, mutta luokkaeroa piisaa silti!

Joskus sitä ei tiedä, itkisikö vai nauraisiko Tre Kronorin hannuhanhimaisen tuurin kanssa. Kun toisessa lohkossa Latvia järjesti Rigaan jättibileet kaatamalla Sveitsin ja selviämällä pudotuspeleihin, kuittasi Tre Kronor tietenkin helpoimman mahdollisen vastuksen puolivälieriin, vaikka latvialaiset kipusivatkin taulukossa kolmanneksi. Pienenä haittapuolena tässä on kuitenkin, että ruotsalaiset joutuvat reissaamaan puolivälieriin Latviaan.

Alkulohkon päätösottelussa Ruotsi kärsi jatkoaikatappion jenkeille, ja menetti samalla otteen lohkovoitosta. Ottelu oli rikkonainen ja kuuma – Tre Kronorille ikävä juttu oli, että joukkueen puolustukselle kiekollisesti tärkeä Rasmus Sandin loukkaantui Michael Eyssimontin sikamaisen polvitaklauksen seurauksena, ja miehen pelikunto on arvoitus. Myös Lucas Raymond koki kovia, kun varsinaisen peliajan lopussa mies sai jenkkimailan suuhunsa. André Peterssonin turnaus on ohi alavartalovamman vuoksi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Latvian kisat ovat sujuneet nousujohteisesti: latvialaiset voittivat viisi viimeistä alkulohkon ottelua, ja niistä kaksi pitkän kaavan kautta. Toki on muistettava, että Latvia sai viimeiseen otteluun etua, kun sveitsiläiset kierrättivät kokoonpanoaan, mutta taistelevalta ja yhtenäiseltä joukkueelta ei tee silti mieli ottaa mitään pois. Latvia on lähtökohtaisesti toki pari potkua Tre Kronoria jäljessä, mutta sillä on tukenaan raivokas kotikannatus.

Latvia won the thriller against Switzerland to secure the spot in the quarter-finals!🇱🇻✌️ #SUILAT #IIHFWorlds @lhf_lv

Read full story ⤵️
iihf.com/en/events/2023…

Loukkaantumisista ja vastustajan kotiedusta huolimatta Ruotsi on jättimäinen suosikki ottelusta jatkoon. Vetona otetaan tasoitusveto, jolla lunastetaan Ruotsin voitto ollessa vähintään kahden maalin luokkaa. Ja lisäksi uudet asiakkaat nautiskelevat kiekon lisäksi XLBetin ilmaisvedosta!!!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ruotsi -1.5 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.