Jääkiekon MM ti 24.05. klo 12:20

Ruotsi - Latvia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jyräävätkö NHL-tähdet taas? Ruotsi on vahvistunut radikaalisti fiksun ratkaisunsa ansiosta

Ruotsi on vahvistunut odotetulla tavalla matkan varrella ja ainakin huhut NHL-pelaajien haluttomuudesta tulla joukkueeseen voidaan hyvällä syyllä kuopata. Supertähtiä on saatu vahvan rungon tueksi reilusti ja viimeisin osoitus tämän kokoonpanon purevuudesta nähtiin 7–1-rökityksessä Norjaa vastaan sunnuntaina. Latvialla oli yllättävän suuria haasteita Iso-Britanniaa vastaan edellisessä kamppailussa ja sitä ennen tuli vaivainen voitto Itävallasta.

William Nylander on jo nyt ladannut kolme pinnaa Ruotsille ja Toronto-supertähti on pelannut vasta yhden ottelun. Alakerrassa Rasmus Dahlin on latonut kuusi pistettä (2+4) ja samaan saldoon on yltänyt myös Rasmus Asplund, joka on puolestaan tehnyt kuusi täysosumaa. Växjö-pelote Joel Källman sekä Chicago-pakki Erik Gustafsson ovat niin ikään niitanneet kuusi tehopinnaa mieheen. Kun vielä Nylanderin tavoin Norjaa vastaan kolme paunaa avausmatsissaan latonut Dallas-hyökkääjä Jacob Peterson sekä Pittsburgh Penguinsin pakki Marcus Pettersson ovat liittyneet mukaan, voisi ryhmästä todeta yhdellä sanalla: vaarallinen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Betsimarkkina ei vielä täysin ole reagoinut siihen, millainen tähtiloisto Tre Kronorilla lopulta on kasassa. Oli todella viisas veto joukkueenjohdolta ja erityisesti päävalmentajalta Johan Garpenlöviltä jättää leimaamatta passeja turnauksen alussa. Tämä ryhmä on pelkästään paperilla todella kova ja ottelu länsinaapuria vastaan lupaa todella hyvää – vastustajan keveydestä huolimatta. Latvia on ollut viimeisimmillä kierroksilla isoissa vaikeuksissa, eikä edes Elvis Merzlikins ole pystynyt torjunnoillaan auttamaan joukkuetta riittämiin. Edellisessä ottelussa Columbus-vahti vaihdettiin kesken leikin sivuun veräjältä kolmannen takaiskumaalin kohdalla. Joukkue onnistui vielä nousemaan 3–4-voittoon Iso-Britanniaa vastaan.

Hikinen Ilta on jälleen kerran tiedossa latvialaisille. Tässä matsissa saadaan Ruotsin korkealle maalimäärälle (yli 3,5) melko kova kerroin suhteessa siihen, että odotukset ovat todella ylhäällä. Sportaza läväyttää vieläkin taululle sellaisia kertoimia, joita ei voi sivuuttaa. Alla on ohjeet, kuinka maksimoit MM-kisojen jatkopelit ja pääset aloittamaan leikin jo tässä matsissa.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Ruotsi yli 3,5 maalia.

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus