SalibandyMM to 10.11. klo 19:05

Ruotsi - Norja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Norjalla ei palaakaan! Ruotsi rallattelee kohti välieriä.

Hallitseva maailmanmestari Ruotsi on turnauksen “tosipelien” startatessa edelleen suurin suosikki huuhtomaan kultaa ja puolivälierässä vastaan asettuva Norja on sini-keltaisille vain yksi pakollinen välietappi ennen viikonlopun mitalikamppailuita. Niklas Nordenin suojatit marssivat odotetusti B-lohkon voittoon, vaikkakin Tsekki jälleen kerran onnistui lohkon päätösottelussa kiusaamaan länsinaapurimme tähtisikermää.

Kolmessa alkuarjan ottelussa Ruotsi pöllytti vastustajan maaliverkkoja peräti 33 kertaa, joista suurin osa syntyi vähemmän yllättäen Alexander Galante Carlströmin lavasta. Ruotsi on rakentanut jalkeille kaksi selvästi tulosorientoitunutta viisikkoa ja kolmosvitja on viime kisojen tyyliin erittäin fyysinen ja vastustajan kärkipelaajilta pelihaluja imevä kokonaisuus. Ykkösen keskellä Hampus Ahren ei ole vielä avannut maalihanoja laisinkaan ja ykköstykki Kim Nilssoniltakin on torstaista eteenpäin lupa odottaa selvästi isompia urotekoja.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Norja venyi alkulohkossa sensaatiomaiseen tasapeliin kisaisäntä Sveitsiä vastaan mutta tämän jälkeen tukkaan tuli sekä Slovakialta että Suomelta. Neljännesvälierässä vuonomaan viikingit tuskaili heikkoa Tanskaa vastaan, ja torstain iltapäiväottelussa Marius Pedersen iski 7-6 voittomaalin vasta jatkoajalla. Johtohahmoista kokeneiden Keitil Kronbergin ja Daniel Gidsken reisi alkaa vääjämättä turnauksen edetessä kangistua, eikä B2B-ottelu tässä vaiheessa kisarupeamaa todellakaan sada norjalaisten laariin.

IFF WFC 2022

@iffwfc
DECISION: Top of the pool secured for 🇸🇪 with a final-minutes goal to tie 🇨🇿! Truly a rescue by the ever-gallant Alexander Galante Carlstrom! ♞

📺app.floorball.sport
🔎wfc2022.ch

#floorball #floorballunlimited #WFC2022


Tasoero kaksikon välillä on valtava ja Ruotsi rallattelee heikollakin esityksellä selvään voittoon. Under-myöteisessä alkulohkossa norjalaisten pakka revittiin helposti liitoksistaan ja nyt vastaan astelee turnauksen selvästi tulivoimaisin joukkue. Ruotsi harvemmin nostaa jalkaa pois kaasulta ja totaaliset pahoinpitelyt heikompien kustannuksella kuuluvat vahvasti sini-keltaiseen koodistoon. Tasoituslinjasta on markkinoillakin pientä erimielisyyttä ja pelimerkit isketään tässä Ruotsin vähintään seitsemän maalin ylikävelylle.