Nations League su 05.06. klo 21:45

Ruotsi - Norja

Taltuttaako Ruotsin puolustus Erling Hålandin ja Norjan?

Norja esiintyi erinomaisesti Kansojen liigan avausmatsissaan, jossa se kaatoi vieraissa Serbian. Ratkaisijaksi nousi joukkueen supertähti avauspuoliajalla iskemällään osumalla. Myös Ruotsi voitti oman ottelunsa, kun se kaatoi niin ikään vieraissa Slovenian 0–2-numeroin. Keltasinipaidoilla on seuraavan ottelun alla isosti mietittävää, sillä Norja tarjoilee jo astetta kovemman haasteen.

Vaikeuksia voi olla tiedossa sillä Erling Håland on älytön ase Norjalle, kuten jo ensimmäinen kamppailu osoitti. Ruotsin puolustuksella riittänee töitä, jos se haluaa pimentää maaliahneen huippuhyökkääjän. Kaiken lisäksi norjalaiset todella vakuuttivat vieraspelaamisessa Belgradissa. Erityisesti puolustuspelaaminen onnistui todella vahvasti ja esityksestä muodostui tyly vierasvoitto.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ruotsi otti MM-karsinnoissa pahasti takkiin, kun se hävisi viime marraskuussa jopa Georgialle. Lopulta puola laittoi karsintafinaalissa Janne Anderssonin miehistön rannalle Qatarin kekkereistä. Norjan kohtalona oli niin ikään jäädä ulos, mutta karsintojen jälkeen on kulkenut. Maaliskuussa pelatussa harkkamatsissa joukkue kaatoi kotonaan esimerkiksi Armenian maalein 9–0, kun Josh King viimeisteli hatullisen Hålandin osuessa niin ikään pari kertaa.

Ruotsilla ei ole Hålandin kaltaista täsmäasetta hyökkäyksessään, eikä se oikeastaan voi tarjota juuri Serbiaa kovempaa testiä vieraspuolustukselle. Betsivalinnaksi haistellaan norjalaisten voittoa tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa