ma 20.05. klo 17:20

Ruotsi - Ranska

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ranskasta ei ole vastusta Tre Kronorille – Ruotsi jatkaa puhtaalla pelillä!

Jääkiekon MM-kisojen alkulohkot lähenee hiljalleen loppua, mutta vielä on muutama ottelu edessä ennen tosipelejä. Suurella todennäköisyydellä Lohko B:n voittoon marssiva Ruotsi kohtaa maanantaina alkuillasta Ranskan – mitään varsinaista spektaakkelia ei kannata odottaa, sillä Ruotsin pitäisi marssia voittoon leikitellen. Ranska nyt ei tosin ihan mikään umpisurkea nippu ole, mutta todennäköisesti luvassa on yhden suunnan liikennettä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ruotsin odotettiin olevan yksi kisojen kovimmista joukkueista ja sitä NHL:n tähdillä varustettu rosteri on myös alkusarjan aikana ollut. Lohkon kovin vastustaja USA kaatui heti ensimmäisessä ottelussa vahvalla esityksellä eikä sen jälkeen heikommista maista ole ollut suurta päänvaivaa. Peli on jo nyt laajalta säteeltä äärimmäisen hyvällä tasolla siitäkin huolimatta että esimerkiksi hyökkäyksen avainpelaajiin kuuluva Lucas Raymond ei ole ensimmäisten otteluiden jälkeen pisteillä mässäillyt. Yksi Ruotsin suurimmista aseista on se, että siniviivalta löytyy aivan hävyttömän paljon tulivoimaa eikä paikkojen luominen sekä viimeistely ole pelkästään hyökkääjien harteilla.

Sweden gets their win over Latvia, and you can relive it with all the highlights below! #MensWorlds @trekronorse @lhf_lv

Ranska on ollut näissä kekkereissä odotetun mitäänsanomaton nippu. Joukkueesta löytyy yksittäisiä nimimiehiä, mutta kokonaisuudessaan rosteri on heikko ja siltä se on myös näyttänyt. Puolaa vastaan tuli odotetusti voitto ja myös Latvialta irtosi piste, joten putoaminen ei ole vaarana, mutta vastaavasti jatkopeleihinkään ei ole asiaa. Slovakian Ranska pystyi jokseenkin haastamaan, mutta USA:ta vastaan kyyti oli kylmää ja lukemat olisi voineet olla jopa rumemmat mitä lopulta 0-5 antaa ymmärtää – toiseen erään maalille vaihdettu Quentin Papillon hoiti oman osuutensa hyvin.

As France and Slovakia prepare for their games today, catch all the highlights from yesterday's matchup between the two. #MensWorlds @hockey_FRA @hockeyslovakia

Ruotsi voi voitolla varmistaa lohkovoiton, joten vielä tässä kohtaa Tre Kronorilta sopii odottaa väkevää esitystä ja puolivaloillakin se pystyisi painamaan pelin Ranskan päätyyn. Ranska on onnistunut välttämään suuremmat murskatappiot, mutta nyt odotuksissa on yhtä yksipuolinen taisto kun USA:ta vastaan ja lapulle poimitaan Ruotsin voittoa vähintään neljän maalin erolla(-3.5).

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Ruotsi -3,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.