Jääkiekon MM pe 12.05. klo 20:20

Ruotsi - Saksa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hannuhanhet yrittävät palata kultakantaan – ensimmäisenä vastassa sitkeä Saksa!

Jääkiekon MM-kisojen suurin mielenkiinto kohdistuu tietysti Leijonien avausotteluun – miten Suomi lunastaa avausottelussa kisojen ennakkosuosikin roolinsa. Vedonlyönnin kannalta mielenkiintoinen on myöskin illalla pelattava Ruotsin ja Saksan välinen avausmatsi. Ruotsi ei ole menestynyt kisoissa vuoden 2018 jälkeen, jolloin hiljattain Tapparan kanssa sopimuksen tehnyt Rikard Grönborg johdatti Hannuhanhet kultaan. Johan Garpenlövin kausi joukkueen peräsimessä oli puolestaan täysi farssi.

Nyt päävastuuta kantaa Sam Hallam, ja joukkue näyttää paperilla suhteellisen vahvalta. Joukkueessa on Rasmus Sandinin ja Lucas Raymondin kaltaisia kultakimpaleita, ja joukkueen alakerta näyttää erityisen vahvalta. Elias Petterssonin kisat jäivät väliin, sillä Ruotsin jääkiekkoliitto ei raaskinut maksaa tähtipelaajan korkeaa vakuutusmaksua. Tämmöisenään Tre Kronor kuuluu ehdottomasti mitalisuosikkien joukkoon, eikä mestaruuskaan ole mitenkään utopistinen tavoite.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tre Kronor

@Trekronorse
Sam Hallam har valt kaptenstrion som ska leda Tre Kronor genom VM i Finland! 🔥

(C) Jakob Silfverberg
(A) Lucas Raymond
(A) Jacob De la Rose

Saksaa valmentaa Toni Söderholmin aikakauden jälkeen Harold Kreis, joka on kokenut kaiken mahdollisen sekä askissa että sen laidalla. Saksa ei saanut näihin kisoihin merkittäviä apuja rapakon takaa, mutta ihan asiallisia pelimiehiä DEL-liigastakin tulee maajoukkueeseen. Perustaso on sellainen, että alkulohkossa neljän sakkiin sijoittuminen ja puolivälieriin selviytyminen olisi joukkueelta tyydyttävä suoritus.

Ruotsi on Saksaa vastaan suursuosikki, vaikkei tästä nyt mitään ylikävelyä kannata odottaa. Eniten kiinnostaa Saksan maaliunderi, sillä alakerrastaan jyhkeälle Ruotsille tulee olemaan vaikeaa tehdä kovin montaa häkkiä. Enintään yhden maalin syntyminen varsinaisella peliajalla kelpaa vedoksi Betstro‘lle.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.